Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

В Україні набирають популярності нікотинові паучі

За останній рік в Україні різкої популярності почали набирати спеціальні нікотинові паучі від VELO.

Про це повідомляє інтернет-видання odpublic.net з посиланням на сайт виробника. Нікотиновий пауч – це порівняно новий спосіб куріння. Пауч є інноваційним нікотиновмісним продуктом для трансбуккального використання. Простими словами, це спеціальна подушечка невеликих розмірів призначена для споживання шляхом розміщення між верхньою губою та яснами в ротовій порожнині. Один такий пауч виробник рекомендує використовувати загалом не більше ніж тридцять хвилин.

До складу такої подушечки для куріння входить нікотин, мікрокристали целюлози, вода, ароматизатори та підсолоджувачі. Виробник пропонує різні види паучів за смаком, розміром та міцністю. В одній банці міститься від 18 до 20 паучів, чого цілком вистачить на 3-4 дня куріння. Можна легко дійти висновку про вигідність використання таких «сигарет», враховуючи те, що ціна на 1 банку є фіксованою і складає лише 120 грн.  

Основною перевагою паучів над традиційними сигаретами є можливість так само втамовувати жагу до куріння, при цьому абсолютно не турбуючи навколишніх людей їдючим сигаретним димом, що в свою чергу дає можливість використовувати паучі від VELO навіть в громадських місцях без шкоди оточуючим. Іншою важливою перевагою є відсутність тютюну. Це дозволяє зберегти свіжий подих та не шкодить емалі зубів.

Мережа компанії добре розвинена, тому точки продажу паучів є практично на території всієї України. Слід зазначити цей продукт містить нікотин та викликає залежність, тому призначений тільки для повнолітніх осіб, які споживають нікотин.

 

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи