Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

В Україні можуть послабити карантин, а ковід переходить у розряд звичайної ГРВІ

Депутат від "Слуги народу", який очолює комітет ВР з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування Михайло Радуцький провів пресбрифінг, на якому повідомив про це. Але почав лякати тим, що "Омікрон" найбільше вражає дітей до 12 років, тому що вони майже не вакциновані. Готують ковідовакцинацію дітей від сезонного ГРВІ?

22022101.jpg

Михайло Радуцький

"Кількість нових випадків інфікування коронавірусу зменшилась і будемо сподіватися, що піде на спад", – цитують Радуцького Новини.LIVE.

Він сказав, що чимало прогнозів світових вчених говорять про те, що пандемія може зменшити обороти, а коронавірус перейде у стадію звичайного сезонного захворювання.

Після штаму "Омікрон" коронавірус SARS-CoV-2 перетвориться на звичайну сезонну застуду. Вона протікатиме восени та взимку, як грип.

Як виявилося, під час цієї хвилі у нас не було проблем із ліжками в лікарнях. Загальна завантаженість в цілому по країні не перевищувала 40%.

Але, на відміну від минулих штамів, "Омікрон" більше вражає дітей. Особливо, до 12 років, тому що вони майже не вакциновані, сказав Радуцький.

Раніше Радуцький заявив, що Україна почне використовувати "найсучасніші ліки прямої дії від COVID-19, які лише сьогодні з'явилися у всьому світі". Ці ліки вже отримали державну реєстрацію у системі екстреного використання.

Нагадаємо, Михайло Радуцький – це лобіст міжнародних корпорацій, які сьогодні по всьому світу розповсюджують свою вакцину. 

Нагадаємо, на початку січня цього року керівник уряду Іспанії Педро Санчес оголосив, що Іспанія змінює свою стратегію і тепер розглядатиме Covid-19 як простий грип.

Наші інтереси: 

Розуміти, що йдеться про глобальну аферу: як за допомогою ковіду вакцинувати всіх і вся. Також неважко помітити, що чиновники від "охорони" здоров'я починають повторювати те, що говорять глобалісти (ковід йде на спад, омікрон завершує ковідну епопею, вакцинуйтеся і буде вам щастя).

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи