Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

В провінції Альберта (Канада) скасовують ковідні обмеження, на підході Саскачеван і Квебек

Про це повідомив прем’єр-міністр провінції Джейсон Кенні (Jason Kenney). Скасування відбудеться у три кроки: спочатку скасують «паспорти вакцинації», потім маски, далі – все.

20220209jasonkenney.jpg

Прем’єр-міністр провінції Альберта Джейсон Кенні (Jason Kenney)

Крок перший. Від сьогодні, 9 лютого, перестають діяти правила з паспортами вакцинації. Їх тепер не треба ніде пред’являти. З 14 лютого скасовують масковий режим для школярів у школах.

Крок другий. Якщо після першого кроку не буде спалаху захворювань, то з 1 березня скасовується масковий режим для всіх вікових груп, а також скасовуються обмеження кількості присутніх на різних заходах.

Крок третій. Точна дата не визначена, але це буде скасування обов’язкових вимог щодо ізоляції та «заходів постійного догляду, специфічних для COVID». Тобто остаточний перехід до звичного життя, як було до оголошення пандемії.

Раніше вже повідомлялося, що прем’єр-міністр провінції Саскачеван Скотт Мо (Scott Moe) оголосив, що підтримує вимоги далекобійників та що влада його провінції не буде виконувати розпорядження уряду про обов’язкову перевірку Ковід-сертифікатів у далекобійників. А сьогодні Скотт Мо оголосив, що з 14 лютого в провінції Саскачеван не будуть вимагати ані QR-коди, ані «мандати вакцинації».

А вчора під час прямого ефіру прем’єр-міністр провінції Квебек сказав кілька дуже дивних і неоднозначних  фраз, які можна трактувати, як те, що Квебек теж буде скасовувати ковідні обмеження, якщо таке скасування в інших провінціях не призведе до спалаху захворювання.

 

Наші інтереси: 

Протест далекобійників починає приносити результати.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи