Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

В Мелітополі 70 російських військовослужбовців збунтувалися і відмовилися виконувати накази керівництва

24 березня надійшла інформація про те, що в підрозділах окупаційних військ РФ, які дислокуються в Мелітополі, 70 російських військовослужбовців вчинили бунт і відмовилися виконувати накази свого керівництва та брати участь у бойових діях проти захисників Запоріжжя.

22032502.jpg

Фото: facebook.com/GeneralStaff

Запорізька обласна військова адміністрація повідомила, що військовослужбовці, які тримають оборону на Запорізькому напрямку, бойових дій, які можуть нести загрозу життю та здоров’ю цивільному населенню в містах та селах, не проводили та не проводять. Натомість російські окупанти регулярно намагаються дискредитувати ЗСУ, аби прикрити власні злочини проти мирних людей.

Окрім того, є дві прекрасні новини від вищого штабу Сил оборони України.

24 березня 2022 року надійшла інформація про те, що в підрозділах окупаційних військ РФ, які дислокуються в Мелітополі, 70 російських військовослужбовців вчинили бунт і відмовилися виконувати накази свого керівництва та брати участь у бойових діях проти захисників Запоріжжя.

Друга новина: під час звільнення населеного пункту Малинівка захисники Запорізької області поповнили свій парк військової техніки. Тепер в оборонців з’явився російський танк Т-72Б3 – він служитиме нашим захисникам.
 

Наші інтереси: 

Тримаємося, ще трохи й орки відмовляться воювати в Україні. Тим більше, що у військових Мордору почались проблеми з фінансуванням. Як повідомило Головне управління розвідки Міноборони України, обіцяних виплат військовим окупаційної армії в бюджеті Мордору не передбачено. А зважаючи на незадовільний стан фінансової системи рф через введені санкції, додаткових коштів в бюджеті знайти неможливо.
▪️Зокрема, в тимчасово окупованому Криму після виплати «відряджувальних» тим, хто брав участь у війні проти України, за лютий наявний ліміт коштів військових частин повністю вичерпано. Фінансування будь-яких виплат за березень – відсутнє.
▪️Схожа ситуація і з оплатою участі у війні найманців російських «ПВК». Серед них частішають випадки відмови від виїзду на територію України. Причина – невиконання умов укладених контрактів. Бойовики не отримують коштів за участь в бойових діях, компенсацій за поранення та обіцяних «соціальних гарантій».

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

Шкода, що непокора командуванню не передається, мов вірус, повітряно-крапельним шляхом. У такому разі росія вже давно здалася б.

Поки дихаю - сподіваюсь!

Коментарі

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

Шкода, що непокора командуванню не передається, мов вірус, повітряно-крапельним шляхом. У такому разі росія вже давно здалася б.

Поки дихаю - сподіваюсь!