Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

В Івано-Франківську відкриється перший індустріальний парк площею 19,3 га

Світ:

Місією парку називають створення умов для взаємного розвитку бізнесу і регіону. Концепцію парку представили ​​на конференції “Бізнес для розумних міст”, повідомляє Ліга.Бізнес.

Тип парку – браунфілд (brownfield), тобто створений у колишній промисловій зоні. Парк буде розташовуватися на вулиці Коновальця, на території колишніх виробничих потужностей міста, які перебувають на реконструкції і капітальному ремонті.

“Парк орієнтований на виробництво з високою доданою вартістю: верстатобудування, робототехніку, приладобудування, електротехнічну промисловість, побутові машини і прилади та інші галузі промисловості”, – зазначив CEO компанії, що керує парком, Юрій Козакевич.

На території парку є 62 000 кв. м виробничих приміщень, 12 800 кв. м адміністративних і офісних приміщень, 9000 кв. м допоміжних приміщень. Перевага парку також в тому, що вн розташований у межах міста, до нього підведені всі необхідні комунікації і відбудована інфраструктура. 

Наші інтереси: 

Місто орієнтується на виробництво з доданою вартістю.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи