Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

В Бельгії триває юридична боротьба проти ковідобіснування

Категорія:

Бельгійські правозахисники подали позови до Верховного Трибуналу та до Конституційного Суду.

8 грудня мало проходити засідання Верховного Трибуналу Бельгії, де розглядалося питання незаконності QR-кодів вакцинації. Нагадаю, що суд Валлонії ухвалив рішення про незаконність QR-кодів на території Валлонії. І аналогічний позов було подано до Верховного Трибуналу Бельгії з вимогою визнати QR-коди незаконними на всій території країни.

Проте Трибунал не відбувся. Його було перенесено на 17 грудня. Не дуже вдала дата, бо це п’ятниця, а з понеділка починається різдвяний тиждень, коли вже точно буде не до роботи. Тим більше вже повідомлено, що результати Трибуналу буде оголошено тільки на початку січня. Таким чином, якщо у Валлонії люди вже вільно будуть зустрічати свята, то у Фландрії та Брюсселі люди без QR-коду не зможуть піти на святкування.

Проте правозахисники не здаються і паралельно позову до Верховного Трибуналу Бельгії подали ще й позов до Конституційного Суду Бельгії. Теж про QR-коди та неконституційність різних ковідних заборон. Конституційний Суд прийняв позов і почав з ним роботу. Результат буде оголошено за три місяці, тобто десь у середині березня. Юридична машина працює повільно, проте працює.

Тим часом бельгійські медичні працівники провели у вівторок 7 грудня новий кількатисячний марш протесту проти примусової вакцинації та проти відсторонення від роботи тих медиків, котрі відмовляються від вакцинації. Ситуація бузувірна: людей відстороняють від роботи без збереження зарплати. Водночас їх не звільняють, тому вони не можуть отримувати допомогу з безробіття та шукати нову роботу. Тобто людей де-факто морять голодом.

Нагадаю, що у неділю на чолі колони демонстрантів, що виступають проти примусової вакцинації та проти обмеження прав невакцинованих, йшли пожежники та рятувальники.

 

До речі, 12 грудня в Україні відбудеться акція-попередження. Зупинимо ухвалення законопроєкту 4142!

 

Наші інтереси: 

Триває боротьба проти світового ковідобіснування

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи