Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

В Австрії знайшли незвичайне застосування для будинку, де народився Гітлер

Сумнозвісну будівлю, яка приваблювала неонацистів, австрійський уряд викупив та вирішив повністю реконструювати. Архітектурна компанія вже розпочала роботи, у будинку змінять фасад та дах. Проєкт планують закінчити до 2023 року, його вартість близько 5 млн євро.

19081104.jpg

Фото: abroadintheyard.com

Австрія оприлюднила плани щодо "нейтралізації" будівлі у містечку Браунау, де народився лідер нацистської Німеччини Адольф Гітлер. Будинок стане відділком поліції, пише ВВС.News.

Гітлер провів у будинку зовсім мало часу. Він народився в одній з квартир цього будинку у 1889 році, але вже за кілька тижнів його родина переїхала на іншу адресу.

Коли Гітлеру було три роки, його сім'я взагалі виїхала з містечка. Втім, це не зупиняє неонацистів, які приїздять в Браунау, щоб побачити будинок, де народився ідеолог нацизму.

Нагадаємо, у 2019 році Верховна судова палата Австрії остаточно винесла рішення націоналізувати будинок у місті Браунау-на-Інні, де народився і до трьох років жив Адольф Гітлер. Рішення винесли після багаторічних суперечок з екс-власницею будинку. 

Будинок, в якому народився Гітлер, націоналізували, щоб завадити паломництву неонацистів.

Наші інтереси: 

Постать Гітлера потребує не шельмування, а вивчення. Навіть проста будівля багато років не давала спокою владі Австрії, яка навіть хотіла знести цей будинок.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи