Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Установка металопластикових вікон: які переваги можна отримати

Сьогодні установка вікон ПВХ є найоптимальнішим варіантом як для приватних будинків і квартир так і для офісних приміщень.

Такі вікна мають ряд значних переваг над своїми «попередниками» - вікнами зі звичайними дерев’яними рамами, які з часом розсихались та починали пропускати холод та вологу в приміщення.

Сьогодні основною перевагою можна вважати матеріал з якого виготовляють вікна – полівінілхлорид або ПВХ. Це якісний зносостійкий матеріал призначений для виробництва профілів та склопакетів, що має в рази кращий ККД порівняно з деревом та алюмінієм.

Використання матеріалу дозволяє значно підвищити теплозберігаючу функцію вікна порівняно з дерев’яним на 60%. Відповідно, це дозволяє суттєво економити кошти на опаленні приміщення в холодну пору року.  

Іншою важливою перевагою є шумоізоляція. Завдяки технології виготовлення віконних рам з ПВХ скло надзвичайно щільно прилягає до ущільнювачів. Це дозволяє знизити рівень шуму що потрапляє в приміщення.

Важливим фактором є ціна на вікна з ПВХ яку можна дізнатись тут. Вартість формується з кількох важливих критеріїв:

  • Вибір профілю
  • Вибір склопакету, його функцій
  • Тип відкривання створом
  • Додання фурнітури проти злому
  • Декоративні функції.

Допомогти визначитись із необхідними  параметрами металопластикового вікна допоможе інструкція на сайті компанії OKNA5. Там же можна оформити замовлення на виготовлення відповідної конструкції, попередньо узгодивши тип, розмір та інші важливі характеристики.

Компанія надає гарантію на профіль, фурнітуру, склопакет та монтаж. Партнерами є великі заводи-виробники з Центральної України.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи