Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Унітази та раковини Церсаніт: характеристики та переваги

Для створення комфортної обстановки в санвузлі слід уважно поставитися до вибору сантехніки та оснащення. Виробники пропонують великий вибір обладнання, при покупці якого необхідно звертати увагу на надійність бренду, експлуатаційні характеристики, дизайн та ін.

Для санвузла оптимально підійде унітаз церсаніт еко від відомого польського виробника. Компанія «Cersanit» відома у всьому світі як постачальник якісної сантехніки та кераміки. Вона динамічно розвивається, впроваджує інноваційні розробки та постійно розширює асортимент продукції, яка відповідає міжнародним стандартам якості. Гарантується надійність та довговічність, стильний дизайн та функціональність.

Головні переваги унітазів «Cersanit»

Унітази польського бренду користуються заслуженою популярністю завдяки ряду переваг. До них відносять наступне:

  • велика різноманітність моделей;

  • унікальний дизайн;

  • міцність та надійність;

  • функціональність;

  • простий догляд та зручна експлуатація;

  • кришка з плавним закриванням;

  • ідеальна білизна.

Більшість моделей мають подвійний злив (повний та економний), що дозволяє скоротити витрату води. Глянцева поверхня кераміки спрощує догляд та має ідеальний білий колір. Великий вибір унітазів дозволяє легко підібрати підходящу модель з урахуванням технічних характеристик. До них відноситься вага та габарити (висота, ширина, глибина), форма та розмір чаші, спосіб кріплення, система зливу води, колір, дизайн та ін.

Особливості та вибір раковин

Для створення комфорту в санвузлі рекомендується вибирати якісну сантехніку з однієї колекції. Оптимально підійде раковина cersanit від надійного польського бренду. Умивальники бувають з різними геометричними параметрами та стилем, що дозволяє підкреслити індивідуальність та вишуканість оформлення сантехнічного приміщення.

Умивальники білого кольору, який зберігає свою білизну протягом усього терміну експлуатації. Вони бувають вмонтованими, підвісними, меблевими та у вигляді п'єдесталу. Наприклад, навісні кріпляться до стіни за допомогою кронштейнів. Приховати комунікації допоможе тумбочка, в якій можна зберігати косметику та інші лазневі приналежності.

Раковина з п'єдесталом або «тюльпан» відрізняється оригінальним дизайном. Така конструкція стійка та міцна, а система підведення захована в п'єдесталі. Вони можуть бути монолітними та роздільними, прямими та кутовими. До основних переваг раковин відноситься універсальність, простий монтаж, доступна вартість, зручна експлуатація, привабливий зовнішній вигляд.

Особливим попитом користуються вбудовані моделі. Особливостями є практичність, ергономічність, відсутність необхідності кріплення до стіни, надійний захист від механічних пошкоджень.

Накладні раковини встановлюються на горизонтальну поверхню та бувають різної форми. Вони можуть бути встановлені в будь-якому місці кімнати, що дозволяє раціонально використовувати простір.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи