Зображення користувача Альберт Саїн.
Альберт Саїн
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Ультрас "Кубані": Наше майбутнє не з Кремлем, а з Великою Україною

Ультрас краснодарської "Кубані" виступили із заявою на підтримку українського визвольного руху. У старшого покоління багато совка в головах. Але молодь прокидається, стає більш свідомою і все більше звертається до власної історії.

"Нові революційні події на батьківщині наших предків не дозволяють нам займати нейтральну позицію і відсторонено спостерігати за всім, що відбувається. Ми, козацька молодь Кубані вирішили заявити про свою підтримку України. Після революції 1917-1922 років нас, козаків, відокремили від вас, розкуркулювали, ми пережили знищення, великий Голод, війну, репресії, і ми не забули про це. Продовжувачі справи чекістів зараз грабують наш край: менти управляють наркотрафіком, кадировці "бєзпрєдєлять" по всій Кубані, безкарно грабуючи і гвалтуючи під дахом ФСБ.

Путін, Гундяєв і інші кремлівські карлики будують палаци, багатші вашого Межигір'я, а нас, простих людей, обдирають до нитки. На олімпіаді путінський режим награбував близько 100 мільярдів доларів, і готує наступні розпили.

Нас всіх теж дістала ця кримінальна окупація, і ми усвідомлюємо, що наш головний ворог знаходиться в Кремлі. У старшого покоління багато совка в головах. Але молодь прокидається, стає більш свідомою і все більше звертається до власної історії.

Всі ми усвідомили, що наше майбутнє не з гнобителем - Кремлем, а з нашою історичною батьківщиною - Великою Україною. Революція і повалення кримінальної окупації у вас дають нам приклад для наслідування і натхнення в боротьбі з путінським режимом. Одночасно ми розуміємо, що сили наші нерівні, тому ми будемо чекати визвольну Українську Армію на землях сонячного Кубанського краю. Слава Україні!", - йдеться в заяві.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Олег Подорожній.
0
Ще не підтримано

наші брати просинаються

Братайтеся, єднайтеся зі світлими - це сила!

Коментарі

Зображення користувача Олег Подорожній.
0
Ще не підтримано

наші брати просинаються

Братайтеся, єднайтеся зі світлими - це сила!

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

просинаються, та проте якось кволо ще..

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Далі буде.

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Ось уже є: https://www.ar25.org/article/prapor-upa-u-moskvi.html

Чому б не створити такого "змагання", хто що "творчого" віднайшов в імперії :))

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !