Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Укрпошта планує стати фінансовим супермаркетом і починає з банківських послуг

ПАТ "Укрпошта" запускає спільний проект з Першим Українським Міжнародним Банком (ПУМБ), у рамках якого через мережу "Укрпошти" відтепер надаватимуться і банківські послуги.

«Запуск проекту з ПУМБ є одним з важливих етапів створення фінансового супермаркету Укрпошти, в рамках якого наші клієнти будуть отримувати широкий спектр фінансових послуг. Завдяки географії Укрпошти, клієнти в невеликих містах і селах зможуть отримувати банківські послуги від ПУМБ. В майбутньому ми зможемо надавати нашим клієнтам різноманітну лінійку фінансових послуг, що дозволить Укрпошті стати фінансовим супермаркетом з доступом до найкращих рішень на ринку в найближчому відділенні Укрпошти, не витрачаючи час на відвідування великих міст», - сказав директор департаменту фінансового бізнесу Укрпошти Артур Муравицький.

Тепер банківськими послугами ПУМБу можна скористатися через мережу Укрпошти. Жителі невеликих міст та сіл у відділеннях Укрпошти отримають інформацію про можливість скористатися банківськими послугами банку ПУМБ, а працівники банку за результатами консультації з клієнтом запросять його за потреби в зручний для нього час на зустріч до найближчого відділення банку.

На початковому етапі до партнерського проекту приєдналися відділення Укрпошти в Дніпропетровській, Львівській, Сумській, Хмельницькій, Харківській, Волинській та Кіровоградській областях.

«Ми бачимо попит на банківські послуги серед жителів невеликих населених пунктів, де нема відділень ПУМБ. Таке співробітництво нам дозволить проінформувати більшу кількість клієнтів про послуги, які надає наш банк. За результатами пілота ми плануємо розширювати географію співробітництва на більшу кількість відділень Укрпошти по всій Україні», - зазначив заступник голови правління ПУМБ з роздрібного бізнесу Себастіан Рубай.

Мережа відділень Укрпошти складає 11,5 тисяч відділень і є найбільшою в Україні. Основні напрями діяльності компанії – поштово-логістичні, фінансові послуги, торгівля та інша комерційна діяльність.

Наші інтереси: 

Банківські послуги стають достуніші.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи