Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Україну знов поділять на кольорові зони за кількістю хворих на коронавірус

Світ:

Адаптивний карантин повертається з наступного тижня. Спочатку всі регіони будуть віднесені до жовтої зони.

Про це в ефірі телеканалу "Україна 24" розповів голова правління ГО "Платформа здоров'я" Тимофій Бадіков, пише Сьогодні.

"Жовта зона – це те, що було майже завжди, це дотримання засобів індивідуального захисту, це носіння маски, це соціальна дистанція. Найголовніші базові вимоги залишаються в будь-якій зоні – зеленій, жовтій, помаранчевій. Навіть зелена зона – це теж карантин, теж треба дотримуватись усіх заходів", - пояснив він.

у жовтій зоні карантину до носіння масок додаються певні обмеження щодо відвідування закладів харчування, освіти, перебування одночасно великої кількості осіб у приміщеннях тощо.

Бадіков зазначив, що ця інформація більше важлива не для пересічних українців, а для власників бізнесу, директорів шкіл.

"Чи правильний поділ на зони? Я вважаю, що це класний дієвий інструмент, щоб не закривати всю країну на червону зону карантину, повністю все обмежувати, а запроваджувати такі заходи тільки в тих регіонах і населених пунктах, районах, де є велика кількість захворювань і велика навантаженість на медичну систему", - сказав експерт.

 

Наші інтереси: 

Розуміти, що ми живемо в часи абсурду. Берегти нерви.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Теги: 
держава
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи