Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Український народ вимагає від Президента навести порядок у державі

Категорія:

Звернення до Президента України учасників акції "Годі мовчати!"
Шановний Пане Президенте! Протягом трьох останніх місяців деякі обласні і міські ради прийняли протизаконні рішення про надання на ввірених їм територіях російській мові статусу регіональної. Це – яскравий вияв непокори центральній владі, порушення ст.10 Конституції України і Законів України. Пане Президенте, нашу державу і Вас особисто перевіряють на міцність.

Шановний Пане Президенте! Протягом трьох останніх місяців деякі обласні і міські ради прийняли протизаконні рішення про надання на ввірених їм територіях російській мові статусу регіональної. Це – яскравий вияв непокори центральній владі, порушення ст.10 Конституції України і Законів України. Пане Президенте, нашу державу і Вас особисто перевіряють на міцність.

Хронологія і географія злочинних рішень свідчать про те, що вони координуються з єдиного закордонного центру, мета якого – знищення державної незалежності України.

Міністерство юстиції України і прокуратури ряду областей визнали ці рішення незаконними – але, вочевидь, згадані обласні і міські ради керуються не українськими законами. „Мовна диверсія” триває.

Якщо негайно, з усією рішучістю не покласти цьому край, дестабілізація поширюватиметься і матиме трагічні наслідки.

У нинішній складний період українцям потрібна сильна і відповідальна центральна влада. Новообрана Верховна Рада не може розглядатися нами як легітимна українська влада. ЗАРАЗ ЄДИНОЮ ЛЕГІТИМНОЮ, ДЕРЖАВНИЦЬКОЮ ГІЛКОЮ ВЛАДИ В УКРАЇНІ Є ПРЕЗИДЕНТСЬКА.

Пане Президенте! Ви взяли на себе відповідальність перед українською нацією і повинні усвідомити, що неможливо бути однаково популярним серед прибічників і противників незалежності своєї держави. Прихильність ворогів здобути все одно не вдасться. А якщо Ви не вживатимете проти них рішучих заходів, ризикуєте втратити підтримку Ваших прихильників і ввійти в історію як Президент, котрий призвів до втрати державності.

Зараз на Вас, і тільки на Вас, покладена історична відповідальність – бути чи не бути незалежній державі Україна.

Тому ми звертаємося до Вас, як до гаранта Конституції, з такими вимогами:

- вжити заходів для негайного скасування, так званої, політреформи, вимушено прийнятої Вами 8 грудня 2004 р., яка стала джерелом хаосу в державі, про що яскраво свідчать останні події;

- домогтися від правоохоронних органів – СБУ, МВС, Генеральної прокуратури – проведення розслідування і чіткого встановлення організаційного і фінансового центру дестабілізації ситуації в Україні;

- забезпечити жорстке покарання винних у порушенні Конституції – відповідне до скоєної ними державної зради;

- гарантувати швидкий розвиток української мови, культури, науки, освіти, відродження у повному обсязі українського книгодрукування, кіноіндустрії, національного телебачення і преси.

Український народ вимагає від Вас, як від глави держави, навести у ній порядок.

P.S. Ми, українці, лишаємо за собою право, згідно ст.5 Конституції України, власними силами здійснювати заходи для відновлення правопорядку в Україні.

---------------------------------
В тему:

Після розстрілу п'ятої колони українці підуть до гаранта Конституції

Третій Гетьманат

БЕЗПЕЧНО. ЧИСТО. ВЕСЕЛО

Політичний атракціон «чесна дурильня», або «знов депутати навколо…»

Сонячна Революція

Олег Бахтіяров: Патріотична ідея починається там, де люди знають, за що вони можуть вмерти.

Німецький експеримент

Надцивілізація волі
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи