Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Українську книгарню в найлюднішому місці України презентував Київський читацький клуб

27 березня 2011 року - на Арійський Великдень - відбулась презентація Української книгарні в надземному переході між Центральний і Південним залізничними вокзалами Києва. Книгарня працює цілодобово. У ній завжди можна придбати журнал "Перехід-IV", "Народний Оглядач", газету "Рада Козацька", книги "Пшениця без куколю", "Нація золотих комірців" та інші актуальні видання епохи Великого Переходу.
(клацайте на фото, щоб збільшити)



Українська книгарня заснована газетою "Рада козацька" (передплатний індекс 37309) за сприяння журналу нової еліти "Перехід-IV". Символічно, що вона розташована у переході Київського залізничного вокзалу - в найлюднішому місці України.

Презентація організована Київським читацьким клубом за участю делегацій читацьких клубів Дніпропетровська, Івано-Франківська, Тернополя, Львова, Харкова, Луцька, Полтави, Обухова, Самбора, Городка (Львівщина) та Липовця (Вінничина).



Головний інформаційний партнер Української книгарні - щоденна газета неофіційної інформації, настроїв і громадської думки "Народний Оглядач" SD.ORG.UA. Девіз НО: "Інформація - це те, що приховується. Все інше - реклама".

Українська книгарня працює цілодобово. Якщо йти надземним переходом з Центрального залізничного вокзалу на Південний, то книгарня знаходиться з лівої сторони переходу.

Тепер будь-який українець, що потрапив на Київський залізничний вокзал, має можливість придбати літературу, яка сприятиме його розвитку, розширенню свідомості, моральному і психофізичному вдосконаленню.


В тему:

Передплачуємо "Раду Козацьку" собі і друзям!

Як отримати журнал «Перехід-IV» №13 з аудіодиском

Як передплатити «Народний Оглядач»

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи