Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Українські військові не приймуть ніяких перемовин, домовленостей чи компромісних рішень – Залужний

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний під час телефонної розмови з головою Об’єднаного комітету начальників штабів Сполучених Штатів Америки генералом Марком Міллі подякував за все, що американський народ та особисто Міллі роблять для України, і за високу оцінку дій ЗСУ.

 

"Ми будемо боротися, доки стане сил. Наша мета – звільнити всю українську землю від російської окупації", – написав Залужний у своєму Телеграм-каналі.

"Поспілкувався телефоном з Головою об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі. Подякував за все, що Американський народ та особисто генерал Міллі роблять для нас, і за високу оцінку дій Збройних Сил України.

Запевнив, що ми будемо боротися, доки стане сил. Наша мета – звільнити всю українську землю від російської окупації. Ми не зупинимося на цьому шляху за жодних умов. Українські військові не приймуть ніяких перемовин, домовленостей чи компромісних рішень. Умова для переговорів одна – росія має залишити всі захоплені території.

Поінформував свого американського колегу про оперативну обстановку та першочергові потреби Сил оборони. Ситуація на фронті стабільна та контрольована.
Ми уважно відслідковуємо дії противника на кордоні з республікою білорусь і будуємо надійний щит для захисту України з півночі.

Сили оборони, попри шалений опір окупаційних військ, продовжують наступальні дії на Харківському напрямку.

Ворог активно атакує на рубежах Білогорівка-Соледар-Бахмут-Майорськ та Авдіївка-Опитне-Водяне-Піски-Мар‘їнка-Павлівка, але успіху не має. Ми тримаємо оборону завдяки стійкості наших передових підрозділів та боєздатним резервам.

На Херсонському напрямку проводимо стабілізаційні дії та укріплюємо рубежі оборони.

Генеральний штаб Збройних Сил України продовжує концентрувати зусилля на досягненні стратегічних завдань із стабілізації обстановки у визначених операційних зонах, ведення подальших наступальних дій з метою деокупації всієї країни та недопущення прориву противника на ділянках ймовірного наступу".

Текст Валерія Залужного опубліковано без редагування.

Наші інтереси: 

Україна має перемогти свого споконвічного ворога!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи