Зображення користувача Світ Зелений.
Світ Зелений
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Українські Кібер Війська скасували вибори у ДНР і ЛНР (Фото)

Бійці Українських Кібер Військ зламали офіційний сайт ЦВК ЛНР і потішили повідомленням про скасування псевдовиборів на території, яка знаходиться під тимчасовим контролем терористичних організацій ДНР І ЛНР. Про це повідомляє лідер бійців «невидимого фронту» київський програміст Євген Докукін на своїй сторінці в Фейсбук.

cik.jpg

Українські Кібер Війська скасували вибори у ДНР і ЛНР
Українські Кібер Війська скасували вибори у ДНР і ЛНР

Сайт терористів виявився зламаним практично перед самими так званими «виборами». Невтішну картину вже кілька годин можна спостерігати в мережі, тепер проросійськи налаштовані мешканці Донбасу зіткнутися з непереборною перешкодою: Росія вже заявила про визнання виборів у середовищі терористів, а проведення самого заходу скасовано.

Більше півроку Українські Кібер Війська ведуть інформаційну війну проти російських окупантів та їхніх поплічників. Айтішники визначили для себе кілька операцій, які вони регулярно проводять відносно сайтів терористів, особистих сторінок бойовиків в соцмережах та блокування рахунків терористичних організацій.

Практично щодня Євген Докукін повідомляє про операцію «Відплата», яка передбачає закриття сепаратистських сайтів, що служать розпалювачами міжнаціональної ворожнечі і закликають росіян братися за зброю. Також, існує операція щодо блокування телефонів терористів, при чому вона має два напрямки: Операція «Шторм» – блокування смс-повідомленнями і Операція «Ураган» – блокування дзвінками. Більше півроку добровольці «кошмарять» терористів телефонними дзвінками і заважають їм розмовляти, встряють у розмови і глушать сигнали.

Одним з важливих напрямів своєї діяльності лідер Українських Кібер Військ позначив для себе блокування рахунків, завдяки яким здійснюється фінансування проросійських бандитів. Ще одне поле діяльності комп’ютерників-патріотів – це редагування «Вікіпедії» та написання чесних матеріалів, які відповідають правдивій інформації про події, що відбуваються в Україні і світі.

Крім описаних операцій, хлопці проводять і інші атаки в інформпросторі, а також розсилають усім бажаючим прості інструкції до даної роботи і закликають долучитися до цієї діяльності всіх, хто хоч скільки вміє обходиться з найпростішою технікою.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи