Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Українська молодь проти незваних “гостей”

Категорія:

1 травня 2006 р. Українська Національна Асамблея (УНА-УНСО), Українська Націонал-Трудова Партія (УНТП) і організація «Патріот України» провели марш протесту проти соціального визиску трудящих і нелегальної імміграції в Україну.
О 13 годині молоді люди почали збиратись біля пам’ятника Тарасові Шевченку. Гарна погода сприяла піднесеному настрою. З іншого боку парку збирались на своє святкування міліціонери з оркестром.

Десь за півгодини почали шикуватись у колону і вирушили на вулицю. Над колоною несли кількаметровий державний прапор України. В момент, коли колона виходила з парку почав грати міліцейський оркестр, ніби проводжаючи українських патріотів в добрий путь.

Колона пройшла вулицею Володимирською, далі по вулиці Хмельницького спустилась до Хрещатику і прокрокувала до Майдану Незалежності. По дорозі час від часу скандували гасла “Слава Україні!”, “Нелегали – геть!”, “Україна – понад усе!”.

Відчувалось, що вночі потрудились лівацькі хулігани. Вздовж заздалегідь оголошеного маршруту ходи були зіпсовані стіни будинків та рекламні короби, на яких фарбою були намазані образи на адресу УНСО та українських патріотів. Ліваки продемонстрували справжню неповагу до роботи трудівників комунального господарства (ось вам і “захист трудящих” в дії).

На Майдані Незалежності патріоти провели мітинг. Виступили Ігор Мазур (УНА-УНСО), Євген Герасименко (УНТП), Олесь Вахній, Олена Білозерська (УНА-УНСО), а також приїхавший з Харкова Роман Вовк – представник “Патріоту України”.

Учасники мітингу нагадали, що Конституція дає громадянам право стежити за всім тим, що відбувається в державі. І якщо міліція не виконує покладений на неї обов’язок – захист країни від навали беззаконня – то це можуть зробити самі патріоти.

Під час мітингу пролунала думка про необхідність щорічного відзначання Свята Труду правої молоддю. Адже саме трудівники – тобто ті, хто заробляє власною працею – є основою правих партій. Натомість на Першому Травні паразитують комуністи – вороги трудівників. Ідеологія комуністів побудована на тому, щоб забрати щось у трудівників і поділити між ледарями. Тож Святу Труду треба повернути його справжній зміст.

Пару слів про кількість учасників мітингу, бо ЗМІ подають дуже дивні цифри. Коли о 13:00 кореспондент “Народного Оглядача” підійшов до пам’ятника Тарасові Шевченку, там було трохи менше сотні людей і майже десяток телекамер (маються на увазі професійні телевізійні групи). Було ще кілька фотокореспондентів та пара чоловіків з військовою виправкою та портативними відеокамерами.

На момент, коли хода зібралась вирушати з парку, в колоні було вже приблизно 500-550 чоловік. Відсотків 80 – молоді хлопці у віці до 30 років. Дівчат було біля 20. Коли до Ігоря Мазура підійшли кілька літніх людей і сказали про своє бажання приєднатись до колони, то він відповів, що хоча хода мирна, але не виключені спроби провокацій, тому краще літнім людям йти окремо – про всяк випадок.

Провокацій не було, і колона спокійна дійшла до Майдану Незалежності. По дорозі і безпосередньо на Майдані до мітингу приєдналась ще приблизно сотня людей. Отже в мітингу на Майдані брали участь трохи більше 600 чоловік.

Телеканал “НТН” повідомив про півтори сотні учасників, “1+1” – про одну сотню. Схоже те, що вони записали у блокноти на початку чотирнадцятої години, те й видали в ефір.

І ще раз хочемо звернути увагу на одну особливість. В мітингах комуністів практично всі учасники – літні люди. В мітингу патріотів – практично одна молодь. А майбутнє, як відомо, за молодими.


----------------------------------------------------

В тему:

Доповідь білого доктора

В МЗС визначаються, як протидіяти нелегальній міграції китайців в Україну

Україна займає 4-е місце у світі за кількістю міжнародних мігрантів

Євгеніка для України

Етногенетичні інтереси і міжрасові змішування. Нова книжка Франка Солтера в огляді Майкла Полігнано
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи