Зображення користувача Валерій Швець.
Валерій Швець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Українці. Формула крові. Повне дослідження

Світ:

Наш шлях у Європу – це не тільки слідування голосу нашого розуму, а й голосу нашої крові. Реінтеграція в Московію – це не тільки наша духовна, а й фізична смерть. У Другій світовій війні українці воювали переважно проти своїх найближчих родичів по крові: австрійців, німців, словаків, болгар, хорватів – на боці московитів, які взагалі не є нашими родичами.

Українці. Формула крові. Повне дослідження. Автор – доктор фіз.-мат. наук, професор, академік Академії наук вищої школи України Швець В. Т.

Завантажити повний текст статті у форматі PDF:

Скорочений виклад: 

Для кожного народу характерна своя, властива лише йому, комбінація груп крові, з частотами, тобто частками від загальної кількості, з якими вони зустрічаються. Це як відбитки пальців окремих людей. У своїх попередніх статях [1, 2] ми спробували дослідити спорідненість українців з іншими народами світу. До уваги були взяті чотири групи крові без врахування резус-фактора. Аналіз стосувався відносно невеликої кількості народів. Українцями вважалось все населення України. Московитами вважалось все населення сучасної Московії.

У даній статті ми візьмемо до уваги всі існуючі групи крові людини, а їх, із врахуванням резус-фактора, вісім: перша з позитивним резус-фактором, друга з позитивним резус-фактором, третя з позитивним резус-фактором, четверта з позитивним резус-фактором, перша з негативним резус-фактором, друга з негативним резус-фактором, третя з негативним резус-фактором, четверта з негативним резус-фактором.

Ми виокремимо з населення України московитів. У цьому разі населення України стане практично моноетнічним. Ми виокремимо з населення Московії українців. Населення Московії при цьому все одно залишиться поліетнічним, але ступінь спорідненості українців з цим населенням вже буде зовсім іншою. Крім того, ми розглянемо країни світу, що представлятимуть 99% населення Землі.

Серед близьких родичів українців ми бачимо всі країни Балканського півострова, що розмовляють слов'янськими мовами: сербів, боснійців, македонців, словенців, хорватів. Це потужний аргумент на користь спільного етнічного походження цих народів від одних предків і на одній землі. Можливо ця спільна територія Балкани, а можливо, що значно ймовірніше, територія України.

Серед близьких родичів українців ми також бачимо литовців. Отже, Велике князівство Литовське, Руське, Жемайтське та інших земель, що постало в тому числі й на українських землях після занепаду нашої давньої батьківщини-Русі під навалою Золотої орди, мало під собою і спільну етнічну основу. До речі, мовою державного управління у цьому князівстві була руська мова (давньоукраїнська).

Серед наших близьких родичів ми бачимо й поляків. Це також свідчить про те, що об'єднання згодом, а це дійсно було об'єднанням, а не актом загарбництва, Польщі і Великого князівства Литовського, Руського, Жемайтського та інших земель у спільну державу – Річ Посполиту (Справа Загальна) також мало під собою потужну етнічну основу.

Якби Річ Посполита існувала і досі, чи був би можливий геноцид українців у тридцяті роки минулого сторіччя (10 млн. осіб), чи пройшли б ми через тотальне винищення у часи Другої світової війни (14 млн. осіб), чи винищували б нас голодом після війни (2 млн. осіб)?  

Найбільш вражаючим є присутність серед наших близьких родичів австрійців, спорідненого з ними населення Ліхтенштейну і шведів, що займають середину списку. Воістину не всі наші брати розмовляють слов’янськими мовами, так само як і не всі народи, що розмовляють слов’янськими мовами, наші брати.

Нарешті, замикають список наших найближчих родичів населення Люксембургу і Німеччини.

Висновки

1. Наш шлях у Європу – це не тільки слідування голосу нашого розуму, а й голосу нашої крові.

2. Реінтеграція в Московію – це не тільки наша духовна, а й фізична смерть: голодомор тридцятих років минулого століття, геноцид під час Другої світової війни, геноцид у післявоєнні роки, масове виселення мільйонів українців до Казахстану під приводом освоєння цілинних земель, масове заселення московитів в Україну під різними приводами, починаючи з індустріалізації.

3. Не існує зв’язку між спорідненістю народів за групами крові та спорідненістю народів за мовою спілкування. Близькі родичі – австрійці й українці розмовляють абсолютно різними мовами. Взагалі неродичі болгари й московити розмовляють практично однією мовою, оскільки мова московитів штучна. Вона утворена на основі македонського діалекту староболгарської мови.

4. Термін слов’янські народи не має під собою етнічної основи, а лише мовну спорідненість. Не всі наші близькі родичі є слов’янами за мовою. Не всі слов’яни за мовою є нашими близькими родичами.

5. За групами крові українці є типовим європейським народом і всі європейські народи є їх близькими або не дуже далекими родичами. Моя думка, що європейська цивілізація – це, у кінцевому підсумку, пряма спадкоємиця Трипільської цивілізації, найдавнішої цивілізації світу, що тисячі років існувала на нашій святій землі.

6. За групами крові московити не є європейським народом. Етнічні корені цього народу, швидше за все, слід шукати в глибинах Азії.

7. Українці та московити і близько не є одним народом, скільки б не волав про це один президент сусідньої держави.

8. У Другій світовій війні українці воювали переважно проти своїх найближчих родичів по крові: австрійців, німців, словаків, болгар, хорватів на боці московитів, які взагалі не є нашими родичами. На 14 мільйонів зменшилось населення України за роки цієї війни. Чи це була наша війна? У чому полягав її сенс для нас? Чи вартим був цей сенс таких втрат?

Джерела:

  1. Швець В. Т. Наше місце у світі. Формула крові. Бінтел – журнал геополітичної аналітики. – 2020. - № 2. - 55  – 60 с. http://bintel.com.ua/uk/article/subscribe/
  2. Швець В. Т. Українці і братні народи. Слово просвіти. Всеукраїнський культурологічний тижневик. – 2020. -  3 липня. http://slovoprosvity.org/2020/06/30/ukraintsi-i-bratni-narody/
  3. Blood type distribution by country. http://bintel.com.ua/uk/article/subscribe/
Наші інтереси: 

Досліджуємо фізичну (расову) основу народів. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Важливе дослідження! Спільна расова основа дає надійні підстави для міжетнічного порозуміння.

"Близькі родичі" - це ядро майбутньої Нової Європи.

За визволення Німеччини треба боротися - подібно як у XX столітті Німеччина боролася за визволення України.
Українська Держава – союзник Третього Райху

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Важливе дослідження! Спільна расова основа дає надійні підстави для міжетнічного порозуміння.

"Близькі родичі" - це ядро майбутньої Нової Європи.

За визволення Німеччини треба боротися - подібно як у XX столітті Німеччина боролася за визволення України.
Українська Держава – союзник Третього Райху

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Валерій Швець.
0
Ще не підтримано

Дякую за абсолютне розуміння сенсу статті.
Три Ваші тези сприймаю повністю. Вони є ніби продовженням статті. Вони є глобальніші за статтю. Вони звучать як програма дій.

Зображення користувача Валерій Швець.
0
Ще не підтримано

Матеріал подано ідеально. Дякую.

Зображення користувача Валерій Швець.
0
Ще не підтримано

3.Bood type distribution by country. https://en.wikipedia.org/wiki/Blood_type_distribution_by_country

Виправлення останнього посилання у статті.