Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 11
  • Переглядів: 11

Україна переможе! І буде красивою та квітучою!

Навіть в умовах війни українці прагнуть творити красу. Тетяна Балакова із Миколаєва на своєму Ютуб-каналі навчає, як вирощувати фрукти, овочі, квіти... Вона прагне, щоб до Перемоги Україна прийшла не тільки сильною, а й красивою.

Мій сьогоднішній допис, на перший погляд, не зовсім за тематикою нашого видання, але це тільки на перший погляд. Українці, це народ-творець, який робить нашу землю (а з нею і всю планету) красивою і квітучою. Ось чергове цьому підтвердження.

Випадково наштовхнувся в Youtube на цікавий канал. Ландшафтний дизайнер Тетяна Балакова із Миколаєва створила його майже рік тому – 15 березня 2022 року. Як вона сама пише: «Зараз важкі часи, йде війна, але ми віримо в перемогу - ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!». А тому вона хоче, щоб до Перемоги Україна прийшла не тільки сильною, але й красивою. Тому на своєму каналі вона навчає, як вирощувати фрукти, овочі, квіти, як створювати й підкреслювати природну красу, як вирощувати вітаміни взимку на підвіконні. Є на каналі й відеоролики з наслідками росіянських обстрілів, є поради, як освітлювати теплиці для розсади в умовах блекауту. Само собою – канал українською мовою. Само собою, родина авторки каналу у міру можливостей допомагає українській армії.

Багато хто з вас бачив в інтернеті мем, як українець оре поле в різних умовах. Чотири абсолютно однакові картинки, на яких українець оре поле. От тільки підписані по різному. Перша картинка – весна, друга – ковід, третя – війна, четверта – апокаліпсис. Тобто, українець буде орати поле за будь-яких обставин. Авторка каналу «магія рослин» - живе втілення цього мему.

 

Наші інтереси: 

Українці – це народ-творець. Ми несемо у цей світ красу й гармонію. І жодна темна сила не зможе нам завадити.

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

Щойно зрозумів, що канал цієї пані у мене в закладках на YouTube. Мама дуже захоплюється такими речами, а я бачу, що даремно приділяв їм мало уваги. Буде шанс розібратися докладніше.

Поки дихаю - сподіваюсь!

Коментарі

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

Щойно зрозумів, що канал цієї пані у мене в закладках на YouTube. Мама дуже захоплюється такими речами, а я бачу, що даремно приділяв їм мало уваги. Буде шанс розібратися докладніше.

Поки дихаю - сподіваюсь!