Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Україна отримає позику у 90 мільйонів доларів на вакцинацію від ковіду

Світ:

Кредит буде наданий у рамках проекту «Екстрене реагування на COVID-19 і вакцинація в Україні». Світовий банк схвалив надання Україні позики в 90 мільйонів доларів, щоб сприяти швидшій вакцинації населення.

Як повідомляє Радіо Свобода, ці кошти будуть спрямовані не тільки на закупівлю вакцин проти COVID-19, а й на вдосконалення інфраструктури для зберігання і транспортування вакцин, відшкодування витрат постачальникам вакцин, посилення IT-систем й інформаційні кампанії для підвищення обізнаності населення.

«Цей новий кредит допоможе Україні у придбанні вакцин і проведенні вакцинації, в тому числі завдяки (але не тільки) глобальній ініціативі COVAX. Україна вже розпочала вакцинацію пріоритетних груп населення, але найважливішою метою на цьому етапі є прискорення темпів вакцинації зі збереженням уваги на людях, які перебувають у групах високого ризику зараження і тих, хто, хто найімовірніше матиме ускладнення, пов’язані з COVID», – заявив Аруп Банерджі, регіональний директор Світового банку у справах Східної Європи.

Раніше міністр охорони здоров’я Максим Степанов повідомив, що Україна законтрактувала 42 мільйони доз вакцин проти COVID-19, які має отримати до кінця 2021 року.

«Це препарати за прямими контрактами між державою Україна й виробниками вакцин. Йдеться про 20 млн доз Pfizer, 2 млн доз AstraZeneca, 10 млн NovaVax та 1,9 млн доз Sinovac/CoronaVac. А також 8 млн доз вакцин від глобальної ініціативи Covax», – сказав Степанов.


Вакцини ослаблюють імунітет. Про це говорить статистика: 

Принаймні 60% усіх нових випадків захворювання на Covid-19 – у людей, які були вакциновані

Наші інтереси: 

Розуміти, що кошти, які виділив Світовий банк колись треба буде повертати (або чимось віддавати). Бити на сполох, що витрачаються величезні гроші держави на непотрібну вакцинацію (з якої значні суми йдуть у відкат та на різні схеми), а також на "інформаційні кампанії для підвищення обізнаності населення" (читай: на пропаганду вакцинації та задурювання населення). Все це називається: "Купити собі удавку, на якій повіситися".

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи