Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 2
  • Переглядів: 2

Україна отримала 31 танк M1 Abrams з 6000 наявних у США. 2600 танків були у бойовій готовності, – Юліан Рьопкє

Категорія:

Спецтема:

Зараз широко обговорюється стаття у The Washington Post про прорахунки та розбіжності у наступальних планах США в Україні. Головною причиною провалу українського контрнаступу є відсутність наступальної зброї, якої Українській армії не було надано.

The Washington Post пише, що за майже пів року контрнаступу Україна повернула лише трохи більш як 500 квадратних кілометрів території “ціною тисяч убитих і поранених і мільярдів військової допомоги Заходу”.

Колишній директор ЦРУ та екскомандувач коаліціями під проводом США в Іраку та в Афганістані Девід Петреус звертає увагу на несвоєчасне і недостатнє постачання західними країнами необхідної зброї Україні, включно з бойовими літаками як ключового елементу наступу. Саме в цьому причина того, чому українці не змогли досягти того прориву, на який усі сподівалися влітку 2023 року.

Аналітик німецького видання BILD Юліан Рьопкє повідомив, що США мають понад 6 тисяч бойових танків M1 Abrams. "США мають понад 6 тисяч бойових танків M1 Abrams, з яких понад 2 600 знаходяться на озброєнні. Проте, за останні десять місяців вони надали Україні лише 31 "Абрамс" і не пообіцяли надати жодного додаткового.
Як Україна може виграти війну проти Росії з такою мізерною кількістю?", – наголосив Юліан Рьопке.

Він також додав, що з понад 4 тисяч ракет ATACMS наші військові отримали від США лише 20. “Лише 20 були доправлені, що є ще одним прикладом того, що дії США говорять голосніше, ніж їхні слова”, – підкреслив журналіст.
 

Наші інтереси: 

Розуміємо, що США спеціально не давала Україні потрібну для контрнаступу зброю. Маємо бути готовими до того, що коли дізнаємося про кількість загиблих в тому контрнаступі, здригнемося від шоку і люті. Вимагати від ЗСУ контрнаступу і не дати обіцяну зброю та літаків це можуть тільки психопати.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи