Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Україна і Словаччина планують разом виготовляти зброю

Світ:

Українські та словацькі зброярі будуть разом працювати над новітніми розробками, обмінюватися досвідом та технологічними рішеннями. Українські зброярі будуть збирати пістолет K100 та пістолет-кулемет K105 з перспективою поставляти цю зброю ЗСУ, Нацгвардії, МВС.

16101204.jpg

Фото прес-служби Укроборонпрома

"Укроборонпром" і компанія Grand Power s.r.o. підписали угоду про співпрацю у виробництві вогнепальної зброї, повідомляє прес-служба "Укроборонпрому". 

У рамках міжнародної виставки “Зброя та Безпека”, яка стартувала 11 жовтня у Києві, підписано угоду про співпрацю у виробництві вогнепальної зброї між словацькою компанією Grand Power s.r.o. та ДП “Укроборонсервіс”, який входить до складу ДК “Укроборонпром”.

Договір про співробітництво підписали очільник Grand Power s.r.o. Ярослав Кураціна та директор ДП “Укроборонсервіс” Сергій Микитюк. У відповідності до домовленостей, українські та словацькі зброярі будуть разом працювати над новітніми розробками, обмінюватися досвідом та технологічними рішеннями. Як уточнив Сергій Микитюк, українські зброярі будуть збирати пістолет K100 та пістолет-кулемет K105, з перспективою поставляти цю зброю нашим Збройним силам, Нацгвардії, МВС.

Враховуючи членство Словакії у НАТО та Європейському Союзі, це дозволить направити спільні зусилля на створення нових зразків сучасного вогнепального озброєння за стандартами НАТО та підвищити рівень взаємовигідної співпраці та партнерства із західними партнерами України.

Підписання цього договору є ще одним здобутком на курсі України по прискоренню процесу євроінтеграції та розширення співробітництва з НАТО. Концерн докладає зусиль щодо активізації кооперації з країнами-членами Альянсу в оборонній сфері.

Нагадаємо, що міжнародна виставка “Зброя та Безпека” буде працювати до 14 жовтня. На ній ДК “Укроборонпром” презентує найкращі зразки та передові досягнення оборонно-промислового комплексу України. Цьогоріч на об’єднаній експозиції представлені 237 експонатів 46 підприємств “Укроборонпрому”.

Наші інтереси: 

Співпраця з найближчими сусідами України (як в прямому, так і в переносному смислі) може бути дуже корисна для обидвох сторін.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Теги: 
зброя
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Перспективне співробітництво!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Коментарі

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Перспективне співробітництво!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!