Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

У Женеві туристам даватимуть майже 100 євро на кишенькові витрати

Світ:

Видаватися вони будуть у вигляді подарункової карти, якою можна буде оплатити готелі, екскурсії в місті, розрахуватися в ресторанах, кафе, барах і на заходах у всьому місті, але перевести в готівку кошти не вийде. 

20082202.jpg

Женева, Quai du Mont-Blanc © Switzerland Tourism / Christof Schuerpf

 Влада швейцарської Женеви для збільшення потоку туристів на тлі кризи через пандемію буде платити гостям міста по 100 франків (93 євро). Для отримання суми у вигляді подарункової картки туристам необхідно буде виконати низку умов, пише The Independent.

 Аби долучитись до акції, туристи мають зупинитись бодай на дві доби в одному з готелів-партнерів програми – пропозиція діє в 56 місцевих закладах розміщення, зокрема п'ятизіркових Mandarin Oriental Geneve та Four Seasons Hotel des Bergu. Під час реєстрації вони отримають подарункову карту Geneva Gift Card (одну на номер), яка діятиме до 31 грудня 2020 року. Зняти невикористану суму не можна. 

Карткою можна буде розрахуватися і в 66 визначених ресторанах, кафе, барах. Також нею можна буде скористатися для оплати квитків у Музеї далекосхідного мистецтва або в комплексі розваг Genève-Plage.

Українські туристи поки не можуть відвідувати Швейцарію через карантинні обмеження, повʼязані із вʼїздом в країну.

Наші інтереси: 

Приклад, як уряд країни дбає про свій туристичний бізнес.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи