Зображення користувача Миро Продум.
Миро Продум
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

У влади – злочинна діяльність, в опозиції – злочинна бездіяльність

Категорія:

Спецтема:

Вона не організувала спочатку Євромайдан, не організувала Автомайдан, нічого не змогла зробити 1 грудня на Банковій. Вона й зараз втрачає ключовий момент. Коли антивладний настрій панує у Харківській, Дніпропетровській та інших східних областях, коли на вулиці виходять такі маси людей, коли влада слабне - опозиція ховає голову в пісок.

140125-opozyciya.jpg

Яценюк, Кличко, Тягнибок. Що робити?
Яценюк, Кличко, Тягнибок. Що робити?

До колишнього авторитету влади вже вороття немає. Після останнього Народного віче події почали розвиватися трагічно та несподівано - вже п'ять осіб загинуло під час сутичок, багато поранених і скалічених. І не важливо, чи все це через провокаторів чи через мітингувальників. За все відповідає влада!

Через те, що вона довела до такого стану Україну, її можна вважати нелегітимною. Президентська вертикаль і уряд ігнорували протести, Верховна Рада, порушуючи регламент, прийняла бюджет і закони, що утискають права громадян. Мало не всі дії влади за останні два місяці злочинні.

Опозиція також поводиться злочинно. Її злочин у бездіяльності. Вона не організувала спочатку Євромайдан, не організувала Автомайдан, нічого не змогла зробити 1 грудня на Банковій. Вона й зараз втрачає ключовий момент. Коли антивладний настрій панує у Харківській, Дніпропетровській та інших східних областях, коли на вулиці виходять такі маси людей, коли влада слабне - опозиція ховає голову в пісок.

Або ці опозиціонери залежні від влади, або не усвідомлюють глобальності ситуації. Наче не зрозуміло, до якого економічного занепаду веде політика Партії регіонів, наче не бачать, що наш сусід на Сході прагне відновити СРСР трохи в менших масштабах.

 

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Людимир Головань.
0
Ще не підтримано

Здається, досягли, чого хотіли
Зразу згадався Бідструп:

Будьмо!

Коментарі

Зображення користувача Людимир Головань.
0
Ще не підтримано

Здається, досягли, чого хотіли
Зразу згадався Бідструп:

Будьмо!