Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

У світі спортивного взуття: огляд технологій Mizuno в кросівках

Спорт ― постійний рух, різкі старти й зупинки, під час яких нерідко виникають травми ніг, спини. В турботі про спортсменів японський бренд Mizuno випускає кросівки з урахуванням фізіологічних особливостей чоловіків й жінок.

Професійне взуття допомагає бігти швидше, підстрибувати вище, досягати нових спортивних вершин в комфорті. А все завдяки унікальним розробкам, які постійно удосконалюються в лабораторіях компанії вже протягом сотні років. Що ж вони придумали?

Mizuno

Mizuno Wave

Дана розробка ― унікальна конструкція проміжного шару підошви, яка за зовнішніми ознаками нагадує хвилі, звідки й назва. Основне завдання прошарку ― поглинати та розсіювати енергію, забезпечуючи відмінну амортизацію й динамічну підтримку стопи. Залежно від призначення взуття може розташовуватися по всій підошві або тільки в її задній частині.

SmoothRide

Технологія управління гнучкістю підошви. Коли спортсмен п'ятою стикається з поверхнею землі, ударне навантаження розсіюється, а перехід до наступного кроку стає м'яким та плавним. Таку підошву можна впізнати за характерними канавками на п'яті й шкарпетках, а також опуклим сегментам з округлими краями. Ознайомитися з усіма особливостями взуття з ефектом перекату від Mizuno в місті Києві можна в українському інтернет-магазині Sport Brands.

X10

Система X10 ― застосування спеціальної накладки на підошві кросівок з дуже міцного вуглецевого каучуку. Забезпечує максимальну зносостійкість в місцях з підвищеним навантаженням.

AP Mid Sole та Ap+

Взуття, розроблене за технологією легкої ваги й чутливості, сприяє більш енергійному та різкому відштовхуванню від покриття. При цьому навантаження акцентується саме на передній частині стопи. Такий ефект досягається впровадженням в підошву спеціальної вставки з матеріалу AP Mid Sole.

Також сьогодні можна взуття Mizuno купити в Україні з удосконаленою системою Ap +. У моделях для межподошви застосовується ще новіший матеріал, який підвищує амортизацію, зносостійкість, та при цьому зберігає високий рівень комфорту.

Mizuno взуття

Intercool

Це інноваційна система вентиляції збереження всередині взуття комфортної температури й рівня вологості. По всій довжині серединної частини підошви проходять спеціальні канали, через які й виводиться надлишкове тепло, волога.

Де купити спортивне взуття Mizuno в Україні?

Якщо ви бажаєте постійно відчувати комфорт під час спортивних занять, унікальні кросівки Mizuno ― гідний вибір. Бренд щорічно випускає нові колекції взуття, в яких об'єднуються найкращі розробки конструкторів та дизайнерів. Менеджери онлайн-магазину Sport Brands допоможуть підібрати найкращу пару саме для вас, з урахуванням особливостей спорту, сезонності та інших факторів. Також на сайті представлені колекції від лідерів ринку спортивного одягу, екіпіровки й аксесуарів. Вибір величезний і для дорослих, і для дітей. Заходьте та замовляйте прямо зараз!

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи