Зображення користувача Зірка Вітошинська.
Зірка Вітошинська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

У РФ готуються до «Весни»

Категорія:

Спецтема:

Оголошення про російську «Весну», 1-го березня 2015 року, радує нас тим більше, що в ній візьмуть участь противники московської війни в Україні.

Через усебічне невдоволення путінською владою, російська опозиція вимагає від Кремля цілий ряд змін (зокрема, справжню незалежність судів, децентралізацію влади, скорочення роздутих військово-поліційних витрат, припинення пропагандистської істерії в пресі та скасування цензури, перерозподілення коштів на користь регіонів і місцевого самоврядування, щоби фінансувати соціальну та комунальну інфраструктуру...).

Але попри невдоволення внутрішніми справами РФ, наростає і спротив її війні проти України.

«Негайне припинення війни і будь-яких агресивних дій стосовно України» - подає, серед першочергових політичних вимог, співорганізатор маршу «Весна» Борис Німцов. «Якщо у підготовці до «Весни» візьме участь 10 тисяч осіб, твердить він, ми виведемо на вулицю як мінімум 100-150 тисяч, і від наших вимог не можна буде відмахнутися».

Вимоги антикризового маршу (рос., pdf)

Так само покінчити з війною в Україні вимагає, наприклад, засуджений російський опозиціонер Олексій Навальний.

Свій вклад у пробудженню росіян роблять також їхні численні, мовчазні співгромадяни, полеглі в війні проти України, а також російські скарги - з Нижньогородської, Ленінградської, Мурманської та Курської областей  проти примусових контрактів на навчання і перекидання на Схід України.

Побажаймо росіянам успіху в їхній боротьбі за свободу, бо вони – як частина нашого «тилу» – чи не найнадійніші наші союзники?!  

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Згоден, Зірко: Побажаймо росіянам успіху в їхній боротьбі за свободу, бо вони – як частина нашого «тилу» – чи не найнадійніші наші союзники?! Маєш від мене гали.

Коментарі

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Згоден, Зірко: Побажаймо росіянам успіху в їхній боротьбі за свободу, бо вони – як частина нашого «тилу» – чи не найнадійніші наші союзники?! Маєш від мене гали.

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Дякую, Анатолію, можна додати, що багато з борців за свободу в РФ є українського походження!

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !