Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

У Полтаві 70-річна пенсіонерка обдурила телефонних шахраїв

У Полтаві літня жінка обдурила телефонних аферистів і допомогла поліції їх затримати. Про це повідомляє місцеве видання "Полтавщина".

У неділю, 17 грудня, 70-річній Ользі Іванівні подзвонив невідомий чоловік, який представився її онуком.

"Бабусю, бабусю! Я в поліції, допоможи", - сказав він їй.

Жінка здогадалася, що це аферист, оскільки голос був не дуже схожий на голос її онука. Крім того, влітку Ольгу Іванівну вже намагалися обдурити подібним способом, повідомивши, що її син потрапив у ДТП.

На цей раз жінка вже знала, як діяти. Якщо минулого разу вона просто кинула трубку, то тепер почала розпитувати афериста, яка саме допомога йому потрібна.

Той попросив пенсіонерку продиктувати нібито слідчому номер її мобільного. На цей номер зателефонував вже інший. Він сказав, що на онука відкрито кримінальне провадження за побиття людини.

Щоб справу закрити, потрібно $2 тис. Жінка погодилася.

Віддати гроші сказали кур'єру, який під'їде до будинку на "Жигулях" помаранчевого кольору. Однак Ольга Іванівна назвала не свою адресу і зателефонувала в поліцію.

Щоб потягнути час, жінка розповідала шахраям про зламаний ліфт і що кур'єр не до того під'їзду під'їхав. В цей час приспіли правоохоронці, які і затримали зловмисника.
 

Наші інтереси: 

Не розгубитись і діяти згідно обставин.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи