Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

У Литві відбулася стотисячна хода за традиційну сім'ю

15 травня Автомайдан з усієї Литви: з Клайпєди, Каунасу, Шяуляю та Паневєжису прибув до Вільнюського парку Вінѓіс, де о 18 годині пройшов фінальний захід "Великого маршу на захист сім'ї". Учасники маршу виступають проти Стамбульської конвенції та інших ініціатив, спрямованих проти традиційних сімей.

Колона приблизно з 3000 автомобілів приїхала до столиці Литви, а жителі Вільнюса зустрічали учасників маршу, стоячи на мосту, розмахуючи прапорами, пише Delfi.

Колона автомобілів з національною атрибутикою і символами цього заходу вранці виїхала з Клайпеди, по шляху до колони приєдналися учасники акції з інших міст країни.

Фото: DELFI / Tomas Vinickas

Марш сімей проводять "через агресивну гендерну пропаганду, здійснювану методами ідеологічної війни та законів, які готує провладна більшість, попри те, що вони суперечать Конституції Литовської Республіки, прийнятої на референдумі".

"Давайте захистимо наші сім'ї, дітей, молодь, дитячі сади та школи від пропаганди, що насильно нав'язується, про вигадані соціальні статі. Дамо однозначну відповідь проти ратифікації Стамбульської конвенції, спрямованої на заборону свободи слова та свободи переконань, в парламенті (...). Литва ніколи не дозволить меншості нав'язувати неприйнятний для суспільства спосіб життя, принижувати національні традиції та цінності й відмовитися від моралі християнської цивілізації, в основі якої лежить повага до людської гідності", – йдеться в описі заходу.


В тему:

Наші інтереси: 

Розуміти, що вікно Овертона відкрили в цьому питанні настільки, що його вже потрібно закрити. Литовці розуміють, що лібералізм ЄС вже дійшов "до ручки".  

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи