Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

У Конгрес США внесли проєкт санкцій проти РФ за захоплення українських моряків

Депутати Конгресу США від Демократичної та Республіканської партій і члени Конгресового Українського кокусу внесли на розгляд Палати представників проект закону, який передбачає санкції проти Росії за захоплення українських моряків та суден.

Про це йдеться в спільній заяві авторів законопроєкту, оприлюдненій на офіційній сторінці конгресвумен Марсі Каптур, повідомляє Укрінформ.

"Цей законопроєкт - потужний меседж українським морякам та їхнім родинам про те, що Сполучені Штати не забувають про їхню героїчну боротьбу на захист демократичного шляху й суверенітету своєї країни. Закликаємо колег підтримати цей двопартійний законопроєкт, а Росію - негайно звільнити українських моряків”, - наголошується в заяві.

У проекті закону пропонується запровадити санкції проти впливових російських можновладців, допоки не будуть звільнені всі 24 моряки та три захоплені судна.

Члени Конгресу США також закликали міжнародне співтовариство “не стояти осторонь, коли Росія розширює свою агресію в Європі та в усьому світі”.

Співавторами законопроєкту виступили Марсі Каптур, Майкл Квіглі від демократичної партії, а також республіканці Енді Гарріс і Брайан Фітцпатрик.

Уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова запропонувала звільнити 24 військовополонених українських моряків під її особисте зобов'язання, що передбачено кримінально-процесуальним кодексом РФ.

Наші інтереси: 

Меседж українським морякам та їхнім родинам про те, що Сполучені Штати не забувають про них і продовжують тиснути на РФ.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи