Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 2
  • Переглядів: 2

У Галілеї відбувся другий збір АРСА

21-25 серпня 2009 р. на святій землі Галілеї (Галлії-Галійщини-Галичини) відбувся другий збір Арійської Стрілецької Асоціації. Прийнято рішення про розгортання мережі стрілецьких клубів.
У точній відповідності з традиційною арійською нумерологією, 21 серпня відбулось підведення підсумків роботи за попередній рік. Виїзні робочі засідання проходили 22, 23 і 24 серпня поблизу священного карпатського озера Несамовите (Чорногорський хребет, 1750 м над рівнем моря), на Терношорському палеолітичному святилищі (Косівський район Івано-Франківської області) і в урочищі Галілея (Борщівський район Тернопільської області). Заключне урочисте засідання відбулося 25 серпня в Карпатському оздоровчому центрі Арійської Стрілецької Асоціації (м. Яремче).

У зборах взяли участь керівники осередків АРСА з Києва, Івано-Франківська та Дніпропетровська. Характерно, що всі вони володіють досвідом самооновлення Живим Словом і перебувають у Просторі Волі (див. Мамай на драконі). У процесі роботи були проведені практичні заняття з метафізики, фізичної підготовки та культури вогнепальної зброї.

Збори АРСА схвалили концепцію другого етапу розгортання АРСА – див. АРСА-2, або Час кшатріїв.

Перші практичні заняття стрілецьких клубів як груп відпочинку вихідного дня вирішено розпочати вже з вересня. Керівники клубів обов’язково повинні володіти досвідом самооновлення Живим Словом і знати напам’ять 33 звукони Сенсара. В ідеалі, всі члени клубу повинні володіти згаданим досвідом самооновлення і знати напам’ять щонайменше звукони свого імені.

Під час першого заняття члени стрілецького клубу повинні отримати чітку інструкцію щодо процедури отримання дозволу на вогнепальну зброю, шляхів її придбання і наступної легалізації в державних органах.

Заняття бажано проводити в одязі сили – гімнастерках АРСА від «Рідної моди». Рекомендовано прискорити розробку жіночих моделей одягу сили.

Роботу других зборів АРСА було завершено здійсненням традиційного арійського обряду побратимства: учасники випили по колу з однієї чаші по три ковтки освяченого виноградного вина, спожили розділений на частини освячений коровай, після чого заспівали духовний гімн України «Боже великий єдиний».

Музика під настрій: Вася-клаб. «Чорна гора» (аудіо, mp3, 4.35 Мб)


В тему:

Щасливі снайпери, бо вони синами Божими стануть

АРСА-2, або Час кшатріїв

Чому саме «Живе Слово»?

Банк-що-не-збанкрутує

Бути арієм!

Ми – арії, новий український етнос!

Поет Валерій Грошко: «Ми вступили у нову фазу національно-визвольної боротьби»

Запорозькі козаки – носії традицій арійських воїнів

Основи самоорганізації Етномережі

Одяг сили, або оздоровлюючий мілітаризм

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Павло Свищ.
0
Ще не підтримано

було б цікаво почути як просуваються справа з поширення АРСА

Суть в тому, щоб робити світ кращим, а близьких людей - щасливішими )

Коментарі

Зображення користувача Павло Свищ.
0
Ще не підтримано

було б цікаво почути як просуваються справа з поширення АРСА

Суть в тому, щоб робити світ кращим, а близьких людей - щасливішими )