Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 9
  • Переглядів: 11

У Феодосії Українські Повітряні Сили знищили російський десантний корабель з шахедами на борту

Категорія:

Уночі 26 грудня українські захисники підірвали в окупованій Феодосії російський великий десантний корабель "Новочеркаськ". Це підтвердив командувач Повітряних сил ЗСУ генерал-лейтенант Микола Олещук. Держава-агресор також підтвердила ураження корабля Збройними силами України.

23122601.jpg

Фото: телеграм-канал "Збройні Сили України. Війна з окупантами"

"У Феодосії мінус Великий Десантний Корабель «Новочеркаськ», а на ньому був вантаж, який дуже гарно детонує, – шахеди", повідомляє телеграм-канал "Збройні Сили України. Війна з окупантами" і нагадує, що саме цей корабель вже був атакований в березні 2022 року у порту Бердянська. Тоді його поранили, зараз – вбили. Такий собі морський бій.

"За 4 місяці знищено 20% Чорноморського флоту Росії", відзначив міністр оборони Великої Британії Грант Шаппс.  Він заявив, що ураження російського десантного корабля "Новочеркаськ" у порту Феодосії спростовує твердження про нібито "глухий кут" у війні в Україні.

"Панування Росії в Чорному морі зараз під загрозою, і нова коаліція морських сил на чолі з Великобританією та Норвегією допомагає забезпечити перемогу України на морі", написав він у соціальній мережі Х.

За даними Повітряних сил, ВДК "Новочеркаськ" знищили крилатими ракетами з тактичної авіації Повітряних Сил.

Речник Повітряних сил Юрій Ігнат в ефірі "Радіо Свобода" сказав: "(Поцілили) крилатими ракетами. Що тут конкретизувати? У нас не так багато цих засобів на озброєнні, які передали нам партнери. Просто зараз будуть питати, а якою саме − нашою чи партнерською, бо кожен виробник хоче бачити такі результати своєї роботи, бо це як і реклама своєї роботи. У нас є Storm Shadow і Scalp на озброєнні".

 

 

Наші інтереси: 

Нищимо ворога та ворожі кораблі.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

– А що сталося з ВДК "Новочеркаськ"?

– Він згорів.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

– А що сталося з ВДК "Новочеркаськ"?

– Він згорів.

Все, що робиться з власної волі, – добро!