Зображення користувача Олег Подорожній.
Олег Подорожній
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

У Дніпропетровську створюють підрозділ резервістів за типом ЦАХАЛ

При Дніпропетровській обладміністрації створено Полк Національного Захисту.

А пізніше на його базі планують організувати підрозділ за зразком ізраїльського ЦАХАЛу.

Як повідомляє ОДА, «До Полку Національного Захисту можуть записатися всі громадяни, котрі бажають взяти участь у захисті Батьківщини від можливого російського вторгнення, однак з якоїсь причини були мобілізовані у військкоматі».

 

«Вказаний Полк є добровольчим формуванням. Згодом на його основі буде сформований підрозділ резервістів за типом Армії Оборони Ізраїлю», – повідомляє Борис Філатов.

«Більш детальну інформацію ми можемо розкрити громадянам, які вже зараховані до особового складу після проходження медичної та психологічної перевірки».

24 березня при Дніпропетровській ОДА була створена Рада оборони області. Єдина в Україні. До її завдання входять координація та взаємодія всіх силових відомств на випадок військового вторгнення.

Вже відпрацьовані всі сценарії – від видачі зброї населенню та охорони комунікацій на випадок, наприклад, парашутного десанту, до запасних каналів зв'язку між керівниками.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Коментарі

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)