Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

У день виборів президента України в Чорному морі патрулюватиме ударна група кораблів НАТО - і це вперше

Категорія:

Спецтема:

У неділю 31 березня в Чорному морі перебуватиме майже повний ударний склад 2-ї Середземноморської групи фрегатів НАТО. Завдяки цьому Україна може значно спокійніше проводити вибори. Маємо чіткий сигнал від вояків: Голосуйте спокійно, ми прикриємо.

190329ukrayina-nato.jpg

Україна - НАТО
Україна - НАТО

Інформацію моніторингової групи “Майдан закордонних справ”, “Інституту Чорноморських стратегічних досліджень” оприлюднив на власній сторінці у Facebook головний редактор видання BlackSeaNews.net Андрій Клименко.

Отже, наразі вже зрозуміло, що під час виборів Президента України в Чорному морі буде майже повний ударний склад 2-ї Середземноморської групи фрегатів НАТО (SNMG2) = 4 фрегати + 1 судно комплексного постачання:

1) флагманський корабель SNMG2 - ракетний фрегат Королівських ВМС Нідерландів = HNLMS Evertsen (F-805),
2) фрегат Королівських ВМС Канади = HMCS "Toronto" (FFH 333),
3) фрегат ВМС Іспанії = ESPS "Santa Maria" (F-81) - це ліцензійний фрегат американського типу "Oliver Hazard Perry", збудований в Іспанії,
4) фрегат ВМС Туреччини = TCG Yıldırım (F-243),
5) корабель комплексного постачання і штабний ВМС Франції = FS Var (А-608) - всі види палива (мазут, дизельне та авіаційне), вода, продукти харчування, боєприпаси, ліки та запчастини. Може розміщувати штаб з'єднання.

Україна може значно спокійніше проводити вибори, бо крім наших вояків, на морі разом з ВМСУ буде страхувати натівська ескадра фрегатів. І це вперше. І це багато значить і багато про що говорить - перш за все про ризики та їх попередження.

Фактично, маємо сигнал від Морського командування НАТО, як і від наших вояків на фронті: "Голосуйте спокійно, ми прикриємо."

Наші інтереси: 

Легітимні вибори.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи