Зображення користувача Альберт Саїн.
Альберт Саїн
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

У Чернівцях близько 100 активістів вимагали люстрації головного міліціонера Буковини Валерія Зінченка

Спочатку протестувальники зібралися на Центральній площі, де збирали підписи під зверненням до Президента України Петра Порошенка, Прем'єр-міністра Арсенія Яценюка та міністра МВС України Арсена Авакова щодо неприпустимості вибіркового застосування Закону «Про очищення влади» в структурі УМВС України в Чернівецькій області.

Пізніше активісти, серед яких були і бійці АТО, перемістилися під будівлю обласної міліції, куди підвезли пластмасовий альтфатер зі сміттям для люстрації Валерія Зінченка. Активісти вимагали люстрації начальника УМВС в Чернівецькій області Валерія Зінченка. Смітник підписали - «Альтфатер для Зінченка». Люди вимагали, аби Зінченко вийшов до них поспілкуватися. Вони кричали «Зінченко - виходи!». Але Валерій Зінченко не вийшов до людей, натомість запросив кількох представників до себе поспілкуватися. Активісти не погодилися і частина з них перекрили вул. Головну за кілька метрів від обласної міліції, ходячи по колу пішохідним переходом. Так тривало майже 2 години. По вулиці Головній утворилися великі затори — весь транспорт стояв. 
Потім протестувальники звільнили вулицю Головну. Натомість принесли під будівлю міліції шини. Однак, дізнавшись, що Зінченко не збирається писати заяву на звільнення, активісти розійшлися.

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Теги: 
Чернівці
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Леонід Українець.
0
Ще не підтримано

Є продовження?

https://t.me/ETEPHET

Коментарі

Зображення користувача Леонід Українець.
0
Ще не підтримано

Є продовження?

https://t.me/ETEPHET

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Не слідкую!