Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

У 2023 році Велика Британія надасть Україні 2,3 млрд фунтів стерлінгів допомоги, – Бен Воллес

Категорія:

Світ:

Велика Британія ділиться своїми знаннями та досвідом для забезпечення кращої протиповітряної оборони й робить все можливе, щоб Україна могла відкинути російську армію.

22123103.jpeg

Бен Воллес. Фото: ЕРА/UPG

Велика Британія виділить 2,3 млрд фунтів стерлінгів допомоги Україні в наступному році, повідомляє The Guardian з посиланням на міністра оборони Великої Британії Бена Воллеса, пише LB.ua.

"Ще 2,3 млрд фунтів стерлінгів підтримки в наступному році. Ми переконаємося, що у них є системи озброєння, які їм потрібні. Сполучене Королівство допоможе їм купити їх в інших країнах світу", – поінформував голова оборонного відомства.

Воллес додав, що одночасно Британія ділиться своїми знаннями та досвідом для забезпечення кращої протиповітряної оборони й робить все можливе, щоб Україна могла відкинути російську армію.

Ми повинні нагадати світові, що ми бачимо, як Росія порушує міжнародне право, систематично бере участь у воєнних злочинах, зґвалтуваннях і подібному. Не можна ігнорувати те, що ми всі повинні протистояти цьому і переконатися, що Росія розуміє: якщо вона не припинить ці свої дії зараз, це матиме довгострокові наслідки", – наголосив він.

Міноборони Великої Британії також заявило про намір передати українським військовим гелікоптери Sea King.

Наші інтереси: 

Підтримка Великої Британії дуже важлива. Військово-політичний союз з Великою Британією був би вигідним для України. Про розширення військової співпраці з Україною міністр оборони Великої Британії Бен Воллес говорив ще у 2020 році.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи