Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Тисячі бельгійців вийшли на мирний протест, який закінчився зіткненнями з поліцією

Категорія:

На чолі маршу йшли пожежники та медики, яким загрожує усунення від роботи, якщо вони не вакцинуються до 1 січня 2022 року, та звільнення 1 квітня 2022 року, якщо на той час вони не будуть повністю вакциновані.

21120701.jpg

Фото: Geert Vanden Wijngaert/AP Photo

Тисячі мешканців вийшли на вулиці Брюсселя 5 грудня на знак протесту проти ковідних обмежень. Протестувальники вийшли на площу Шумана, де розташовані основні будівлі Європейського Союзу, щоб висловити своє занепокоєння політикою уряду щодо COVID-19, пише The Epoch Times.

Поліція блокує вулицю. Усі фото: Geert Vanden Wijngaert/AP Photo)

Увечері близько 200 протестувальників зібралися на площі RTBF на демонстрацію проти брехні у ЗМІ та маніпулювання людьми, повідомила фламандська національна громадська мовна компанія VRT. Поліція змогла стримати протестувальників, які намагалися пробратися до офісу ЗМІ.

 

 

Наші інтереси: 

Розуміємо, що глобальна афера триває, а підгодовані ЗМІюки брешуть про "страшний смертоносний" вірус, вислужуючись перед владою. Влада Бельгії, як і влада в інших країнах продовжуєь посилювати тиск на невакцинованих, обмежуючи їхні права. Все робиться, як по команді. Але хто віддає команду?

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи