Зображення користувача Олег Подорожній.
Олег Подорожній
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Тимошенко не може бути хорошим президентом. Це другий Янукович, - Олег Соскін

Для Капітельман - Григян (Тимошенко) характерна невгамовна жага влади, панування, грошей, бажання бути завжди першою, на верху піраміди, вона абсолютно ірраціональна, в неї зашкалюча жага бути царицею. Як писав Пушкін у казці «Золота рибка», «Не хочу бути столбовою дворянкою, а хочу бути вільною царицею».
Бідна дівчинка з зубожілого кварталу, яка виховувалася без батька, дівчинка полукровка з самого низу, їй стрімко хотілося піднятися вгору. Вона сиділа в тюрмах, перенесла великі випробування і постійно хотіла володіти всім. Однак Тимошенко своєю непомірною жадобою влади, наживи однакова з Януковичем. Той теж піднімався з самого низу, через в'язниці, батько його здав в дитячий будинок. Тобто у Януковича і Тимошенко схожі долі.

Тому Тимошенко повинна подивитися, до чого Януковича привела його жадоба влади і наживи - до політичної, соціальної, моральної і фізичної загибелі. Частина гріхів Тимошенко списалася бо вона страждала у в’язниці. Але, чи треба знову так погіршувати свою долю, щоб змінити частину своєї карми, яку вона начебто підчистила, знову боротьбою за владу? Навіщо їй це потрібно?
Зрозуміло, що Тимошенко не зможе бути хорошим президентом, що вона буде весь час розколювати країну, вона не здатна до творчої діяльності, їй треба зупинитися і не йти в президенти. Однак, ясно, що вона піде і нікого не послухає, тому завдання всіх здорових сил в Україні показати, що Тимошенко - це минуле, це відпрацьований матеріал, і її треба стерти разом з партією «Батьківщина» та її соратниками - Турчиновим, Пашинським, Аваковим, Кубівим. Це треба зробити для блага України.
Олег Соскін, директор Інституту трансформації суспільства

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Леонід Українець.
0
Ще не підтримано

Розкажіть ще про Вальцмана.

https://t.me/ETEPHET

Коментарі

Зображення користувача Леонід Українець.
0
Ще не підтримано

Розкажіть ще про Вальцмана.

https://t.me/ETEPHET

Зображення користувача Сірко Богданович.
0
Ще не підтримано

Українець каже:
Розкажіть ще про Вальцмана.

З цим і без слів все зрозуміло. Тому то його брехливі ЗМІ вже і представляють як найвірогіднішого переможця виборів .
До речі мені неколи не подобалися вироби фірми Рошен, ще до того як я взнав хто нею заправляє.

націоналісти всіх країн єднайтеся

Зображення користувача Леонід Українець.
0
Ще не підтримано

Вироби з цукру в принципі є шкідливими.

https://t.me/ETEPHET

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Повністю згідний: "завдання всіх здорових сил в Україні показати, що Тимошенко - це минуле, це відпрацьований матеріал, і її треба стерти разом з партією «Батьківщина» та її соратниками - Турчиновим, Пашинським, Аваковим, Кубівим. Це треба зробити для блага України."

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)