Зображення користувача Альберт Саїн.
Альберт Саїн
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Тяжкі робочі будні "парламенту ЛНР" (ФОТОФАКТ)

26 вересня в Луганську відбулося чергове засідання парламенту ЛНР

Які рішення приймали «парламентарі», розповів на своїй сторінці у «Фейсбуці» журналіст Всеволод Філімоненко, передає Еспресо.TV

«Незрозумілі люди в залі, які називають себе депутатами, голосували шляхом підняття руки за забезпечення прав жителів народної республіки, на захист своїх культурних, релігійних та моральних цінностей.

З метою ефективної реалізації даної ініціативи, депутат народних зборів на прізвище Хохлов, вніс на розгляд парламентаріїв проект Закону "про захист християнських традицій народу ЛНР від згубного впливу звичаїв ворожих держав, таких як Україна, Європейський союз, Канада і США"

В рамках цього закону, зносини між громадянами однієї статі караються позбавленням волі на строк до п'яти років або виправними роботами терміном від двох до чотирьох років. Ті ж дії вчинені із застосуванням фізичного насильства, погроз, або щодо неповнолітніх, або з використанням залежного становища потерпілого, карається позбавленням волі на строк до восьми років або смертною карою», - розповів журналіст. 

Наприкінці зібрання, перед парламентом республіки виступив представник ЦВК ЛНР, який доповів про успішну підготовку майбутніх виборів депутатів народних зборів. 

«Можливість виявити свою волю на виборах буде у всіх жителів Луганської Народної Республіки, не дивлячись на їхні теперішні місця перебування. Для виборців північних районів ЛНР, які знаходяться під контролем збройних формувань України, буде забезпечена можливість віддати свій голос поштою або на сайті ЦВК ЛНР. Також передбачено дострокове голосування і голосування за відкріпними талонами. Тим же, кому довелося покинути територію нашої республіки, і хто знайшов притулок в гостинних стінах Російської Федерації, буде надана можливість проголосувати в Ростові, Воронежі та Бєлгороді» - цитує Філімоменко члена «ЦВК ЛНР».

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Все Випадково.
0
Ще не підтримано

А в нас краще?

Коментарі

Зображення користувача Все Випадково.
0
Ще не підтримано

А в нас краще?

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

flatron каже:
А в нас краще?

Хах! Доречне запитання чи то пак зауваження.
Дякую!