Зображення користувача Богдан ДуБ.
Богдан ДуБ
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Two Steps From Hell

Компанія "Two Steps From Hell" - сучасна форма існування композиторів. Самі композитори назвали свій стиль "оркестрова музика", і анонсували свій перший концерт: "У нас буде наш перший концерт в червні 2013 року в Walt Disney Concert Hall". Через 7 років після початку спільної роботи! Цей концерт буде унікальною, можна сказати, першою в історії симфонічної музики, подією, адже ще у жодного композитора перед першим концертом не було мільйонів прихильників по всьому світі.

"Хто ми", "Пошук музики" та "З інтерв’ю композиторів" перекладено з англійської для Народного Оглядача з оф. сайту Two Steps From Hell.

Хто ми?

Two Steps From Hell (укр. У двох кроках від пекла) був сформований ще в 2006 році, коли Thomas Bergersen і Nick Phoenix об’єднали зусилля, щоб написати оригінальну музику для фільмів. 7 років потому, вони були показані у сотнях фільмів та трейлерів, в тому числі в деяких з найбільших блокбастерів нашого часу. Two Steps From Hell також піднявся в рейтингах послідовно в топ-100 на iTunes/Soundtracks за останні 3 роки з усіма трьома релізами, "Непереможний", "Архангел" і "Skyworld". Наш перший реліз "Непереможний" знаходиться на шляху до становлення Золотої платівки. Ми поняття не мали, що будемо оцінені в тій мірі, що у нас є, тому ми неймовірно вдячні за невпинну підтримку з боку наших прихильників по всьому світу. Ви наше натхнення. У нас буде наш перший концерт в червні 2013 року в Walt Disney Concert Hall.

 

Пошук музики?

До 2010 року наша музика була доступна тільки для виробників фільмів, але у зв'язку з великим попитом, зараз ми випустили вже три альбоми музики для громадськості. "Непереможний", "Архангел" і "Skyworld". Всі вони доступні як цифрові завантаження з ITunes, Amazon і CDbaby. Крім того, ми випустили версію Audio CD кожного альбому на CDbaby. Ми також з гордістю оголошуємо про новий Two Steps From Hell канал на YouTube. Там буде більше абсолютно нової музики в майбутньому, так що переконаєтеся. Запрошуємо приєднатися до нашої сторінки на Facebook і перевірити, на нас підписались 158000 фанів і більше 2000 обговорень! Дякуємо за те, що слухаєте нас!

 

З інтерв’ю композиторів

... Я не міг відстоювати свої авторитетні твердження, і це було, ймовірно, причиною, чому я почав писати музику вперше. Це був найкращий спосіб для мене, щоб не підкорятися правилам і робити все, як Френк Сінатра, "My Way" ("моїм шляхом"). Мені було 6 років, і мій викладач фортепіано не поділяла цю точку зору. Це не тривало дуже довго. Я впевнений, що показав їй! а може і ні.. )  Thomas Bergersen

Праця з кимось талановитим, таким як Томас, надихає мене поліпшуватися. Nick Phoenix


10 годин аудіо:

Музика робить тебе відважнішим!

Саме такий основний слоган обрала собі компанія. Його ми бачимо відразу під назвою компанії на офіцйному сайті та на початку офіційних кліпів. Це дуже правдивий слоган - з попередніх статей ми знаємо, що слухаючи музику, ми можемо стати кращими, набути різноманітних позитивних рис, а також стати гіршими, позбутись позитивних і набратись негативних рис характеру. Таких, які тягнуть вниз еволюційної спіралі. Все залежить від того, якою музикою ми годуємо нашу душу. Two Steps From Hell відразу ж чітко повідомляє про дію їх музики. Хоча, я б сказав - це дуже скромний слоган - їх музика має значно ширшу гамму позитивного впливу. Слухаємо і відкриваємо в собі нові грані!

Сторінки на Вікі (зверніть увагу на багату дискографію!) ВКонтакті та Твітер. SC.

Яскравий приклад музики Золотої ери. TSFH - тільки відкриває список якісної сучасної симфонічної музики. В спеціальній темі Музика Золотої Ери ми будемо слідкувати за творчістю сучасних композиторів.

twostepsfromhell-temptationtown.mp3 Музична редакція НО бажає всім дофаміну і приємного часопрослуховування!

 
Наші інтереси: 

музика

 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Вед Медик.
0
Ще не підтримано

Колись у дитинстві я починав слухати "музику" з польського радіо, і там попадалась весела пісенька британського гурту
SAXON "To Hell And Back Again", яка мені дуже припала до душі..... і тепер я розумію, що уся ця жидо-християнська музична індустрія це та сама єресь і непотріб для наших вух та "заБлудших" душ... і ліпше ніж українські пісеньки під бандуру ніц немає.....

volhv

Коментарі

Зображення користувача Вед Медик.
0
Ще не підтримано

Колись у дитинстві я починав слухати "музику" з польського радіо, і там попадалась весела пісенька британського гурту
SAXON "To Hell And Back Again", яка мені дуже припала до душі..... і тепер я розумію, що уся ця жидо-християнська музична індустрія це та сама єресь і непотріб для наших вух та "заБлудших" душ... і ліпше ніж українські пісеньки під бандуру ніц немає.....

volhv

Зображення користувача Богдан ДуБ.
0
Ще не підтримано

Чудова позиція! Напишіть про це статтю - продемонструйте, яка музика є "породження жидомасонського зла" і поясніть чому, а яка - святий нектар бандурної лірики. Це ж має бути цікаво описувати і доводити... Розкрийте думку!

"Революція без еволюції - це ідейна спекуляція"

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Так, це буде дуже цікаво! А у процесі обговорення може народитися глибше розуміння музики Золотої ери. Сміливіше!

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Богдан ДуБ.
0
Ще не підтримано

Ось стрічка в Ютубі, де досить багато музики такого стилю. + ще канал від того-ж автора.
Як розуміти зображення, які додають заставками до такої музики? Слухачі самі роблять ці приставки. Тобто, музика до зображень не має відношення, його роблять фани. Але, якщо придивитись - стає зрозумілим, чому вони підсвідомо вибрали саме такий стиль зображень.

Діло в тому, що в зображеннях стилю "техно/епік-фентезі" (якраз те, що ми бачимо в кліпах в статті і на вищезгаданому каналі), передається зміст через форму. На приклад: щоб зобразити вагу, використовують розмір. Тому з"являються персонажі різної величини, а також різні пропорції тіла і масштабування предметів. Мечі стають часто дуже великими - говорить про їх "велич", силу і вагу внутрішню. Певні частини тіла також підпорядковуютсья цьому правилу - масивні плечі розуміємо як розвинену кшатрійськість, розвинені і яро пульсуючі плечові чакри. Тут прослідковуєтсья порівняння з "реальністю" - в піджаках навмисно плечі збільшуються, погони - знак ієрархії - кладуться на плечі. А функціональний сегмент позначають на комірі - біля шиї - біля горлового центру.

Але ми вже відволіклись від фентезі). Якщо меч має колір - цим передають його якість. Це вже інший показник. Думаю, читачі і так логічно/інтуїтивно зорієнтуютсья. Інколи, щоб зрозуміти, хто "поганий" а хто "хороший", треба дивитись якраз на крила або меч - дивитись на їх кольори і форму. "Пошарпаність"/подряпинки часто використовують щоб передати великий досвід героя чи предмету. Крила, до речі, це не фантастика, а те, що бачать екстрасенси в розвинених людей: це потоки енергії, які "загинаютсья" вниз або розпрямляюстья вверх. Це не фантастика. Але автори зображень цього, швидше за все не знають, і інтуїтивно використовують крила щоб показати духовний рівень першонажу.

В цьому стилі зображень для опису духовного і душевного світу використовуються сцени/сценарії війни. Недалека людина може сказати "тьфу як непрогресивно". Але, духовний і душевний ріст відбувається, в якомусь сенсі, в війні, тільки нам непомітній, тихішій тихого. Думаю, автори таких зображень навіть гадки не мають, наскільки влучно вони підібрали форму демонстрації.

Космічні мотиви. Це ще одна сторона цього стилю зображень. А як ще передати масштаб/вагу подій? Цим демонструєтсья глобальність/важливість подій, які часто відбуваються в тілі однієї/кількох людей. Також використовують і в прямому значенні. Тільки більшість людей цього в своїх мізках не уявляють - міжпланетні / міжпросторні подорожі, весь світ перед ногами подорожуючого... Впевнений, добра половина читачів цих слів не сприйме.

"Революція без еволюції - це ідейна спекуляція"