Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Turkish Airlines ввела безкоштовну послугу для українських пасажирів

Світ:

Авіакомпанія Turkish Airlines з 1 липня ввела послугу stopover (транзитна зупинка) для українських пасажирів: мандрівники зможуть безкоштовно переночувати в готелі або відвідати визначні пам'ятки міста, де вони здійснили транзитну зупинку. 

Послуга доступна для пасажирів, що вилітають з аеропортів Київа, Одеси, Харкова, Львова, Херсона, Запоріжжя. Час зупинки у Стамбулі має становити не менше 20 годин, повідомляє еizvestia.com.

Пасажирам буде видаватись спеціальний ваучер для розміщення в готелі. Він дозволить пасажиру економ-класу провести одну ніч в 4-зірковому готелі, бізнес-класу - дві ночі в 5-зірковому готелі в центральних районах Стамбула - Султанахмет і Таксим.

Зазначимо, що послуга доступна для клієнтів Turkish Airlines з листопада 2016 року. Щоб скористатися stopover, пасажиру необхідно придбати квитки в обидва кінці з пересадкою в Стамбулі.

До речі, між Україною і Туреччиною виконується 106 регулярних рейсів в тиждень. 

Нагадаємо, що 20 травня Туреччина офіційно опублікувала рішення про внесення змін до порядку взаємних поїздок та визнання нового (внутрішнього) українського паспорта (ID карти) як проїзного документа (travel document) для поїздок громадян України до Туреччини.

Наші інтереси: 

Туреччина розуміє, що туристи вигідні. Turkish Airlines пропонує гарний сервіс. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи