Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Триває аудит виборів в окрузі Марікопа: перші сюрпризи. Обіцяють багато-багато сенсаційних новин

Категорія:

Спецтема:

Аудитори збираються докопатися до самої суті того, що відбулося. Демократи панікують, знищують докази, стирають електронні бази даних і залякують учасників.

Команда з аудиту виборів  2020 в окрузі Марікопа штату Арізона повідомила сенсаційну інформацію.

«Коли ми відкриваємо коробки з бюлетенями округу Марікопа, ми виявляємо значні розбіжності між кількістю бюлетенів у них та звітами про голоси за партії, які знаходяться у цих скриньках» .

Пізніше додалося ще таке повідомлення:

«Відсутні “контрольні ланцюги”, підрахунок партій бюлетенів не відповідає фактичному числу бюлетенів, стерті бази даних, зрізані пломби тощо».

Треба пояснити, що таке «контрольні ланцюги». В американській системі підрахунку результатів виборів є набір дій, які мають захищати від фальсифікацій. Все разом це й має назву «secure chain of custody» (контрольний ланцюг), бо «розрив» у цьому ланцюзі може свідчити про махинації. Наприклад, коли йде підрахунок бюлетенів вручну, то це має відбуватися публічно, в присутності спостерігачів. Якщо бюлетені рахуються сканерами, то автоматично зберігається електронне зображення бюлетеня, щоб при перевірці можна було порівняти його з перевіряємим бюлетенем. В коробках, куди упаковують пораховані бюлетені, вкладається документ з контрольними цифрами, скільки яких бюлетенів за кого подано. Тощо.

Наглядова рада округу Марікопа з самого початку виступала проти проведення аудиту. Коли сенат штату запросив маршрутизатори для перевірки виборчих машин, Наглядова рада дала відповідь, що у них немає ані маршрутизаторів, ані паролів до виборчих машин.

У середу, 12 травня, аудиторська група округу Марікопа виявила, що «каталог, повний баз даних про вибори з виборчого циклу 2020 року», був видалений за кілька днів до того, як посадові особи округу повинні були здати обладнання для проведення виборчих експертиз. Аудиторська група повідомила про це через соціальні мережі, назвавши такі дії «spoliation of evidence» - «знищення доказів».

Скріншот екрану показує, що всі ці файли були «змінені» 12 квітня цього року. Тобто тоді, коли вже було ухвалено рішення про проведення аудиту, котрий почався 23 квітня.

Після того, як команда аудиту виявила, що база даних була видалена, голова сенату штату Арізона  Карен Фанн (Karen Fann) направила листа голові Наглядової ради Марікопи Джеку Селлерсу (Jack Sellers), вимагаючи відповідей.

«Нещодавно ми виявили, що весь каталог “База даних” із диска “D” машини  EMSPrimary видалений. Це знищує дані, пов’язані з виборами, які мають підпадали під перевірку. Крім того, основна база даних для програмного забезпечення системи управління виборами (Election Management System EMS) “Підсумки результатів та звіт” (Results Tally and Reporting) відсутня на машині EMSPrimary, хоча всі клієнти EMS посилаються на цю машину як на місце розташування бази даних. Це свідчить про те, що основну базу даних щодо всіх виборчих даних загальних виборів у листопаді 2020 року було видалено», – пише пані Фанн, – «Чи можете ви повідомити, чому ці папки були видалені, і чи є резервні копії, які можуть містити видалені папки?»

Також пані Фанн повідомляє, що фірма «Cyber Ninjas», найнята сенатом штату для допомоги при проведенні аудиту, виявила явні упущення, невідповідності та аномалії, пов'язані з обробкою, організацією та зберіганням виборчих бюлетенів у окрузі Марікопа.

Повністю лист пані Фанн можна прочитати тут.

Голова Республіканської партії   в Арізоні доктор Келлі Уорд (Dr. Kelli Ward) написала в своєму Твіттері:

«Не дивно, що округ Марікопа та демократи намагаються запобігти цьому аудиту ...»

«Майже щодня з'являється нова інформація про те, наскільки погано контролювались вибори в листопаді в окрузі Марікопа та в нашому штаті».

«Немає диму без вогню… Тож будьте уважні – новин буде багато, багато…»

Весь цей час цілий десант демократівських юристів намагається перешкодити проведенню аудиту в окрузі Марікопа. Завалюють суди позовами, де під різними надуманими приводами намагаються зупинити та відмінити аудит. Кілька демократівських юридичних груп звернулися до Генерального прокурора з проханням заборонити аудит.

І от головний заступник помічника Генерального прокурора з питань громадянських прав Памела Карлан (Pamela Karlan) пише листа до Карен Фанн, де висловлює занепокоєння відомства щодо безпеки виборчих бюлетенів та потенційного залякування виборців, які можуть виникнути в результаті аудиту.

От цікаво, чого так бояться демократи? Чому вони так відчайдушно намагаються завадити аудиту?

А тим часом сенат штату продовжив термін оренди спортивного центру «Колізей», де відбувається аудит, до кінця червня. Аудитори збираються докопатися до самої суті того, що відбулося.

Наші інтереси: 

Вибори мають бути чесними. Фальсифікатори мають бути виявлені і покарані.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Ага, цей політичний триллер дуже цікаво розгортається! Тож, стежимо за цим уважно!

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Коментарі

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Ага, цей політичний триллер дуже цікаво розгортається! Тож, стежимо за цим уважно!

Якщо прагнеш чуда - створюй його!