Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Трамп не збирається носити маску, тому що це рекомендація, а не обов’язок – «Голос Америки» (США)

Категорія:

Нові рекомендації від Центрів США із контролю та запобігання хворобам оголосив у п’ятницю 3 квітня 2020 р. президент Дональд Трамп. Американська влада рекомендує добровільно закривати обличчя тканиною.

200404donaldtrampbryfing3042020.jpg

Президент Трамп на щоденному брифінгу з коронавірусу 3 квітня 2020 року
Президент Трамп на щоденному брифінгу з коронавірусу 3 квітня 2020 року

При цьому президент США Дональд Трамп зауважив, що сам носити маску не збирається, тому що це рекомендація, а не обов’язок, – повідомляє «Голос Америки».

“You can do it. You don’t have to do it. I’m choosing not to do it”

«Ви можете це робити. Ви не зобов’язані цього робити. Я вирішив не робити цього», – сказав він журналістам.

Хоча соціальне дистанціювання залишається важливим для уповільнення поширення вірусу COVID-19, американська влада рекомендує закривати обличчя тканиною, щоб ті, хто є носіями вірусу, але не знають про це, не передавали його іншим. Рекомендації не стосуються хірургічних масок і масок N-95, яких насамперед потребує медперсонал.

Президент Трамп наголосив, що мова йде про немедичні маски: «Центри з контролю та запобігання хвороб рекомендують, щоб американці носили звичайні прості маски з тканини, які можна купити в Інтернеті або виготовити вдома».


Цікаво, що українська служба «Голосу Америки» спотворила сенс сказаного Трампом. Слова про те, що ви можете це робити (добровільно), але не зобов'язані, вони подали так: «Ви можете це робити. Я не мушу. Я вирішив не робити цього», – заявив президент Трамп.

Можна було б подумати, що вони погано розуміють англійську мову, проте подібна тенденційність зустрічається не вперше. Таке враження, що українська служба «Голосу Америки» досі працює проти Трампа. Про це свідчить і те, які невдалі світлини вони підбирають для ілюстрації його висловлювань.   

Скріншот сторінки української служби Голосу Америки
Скріншот сторінки української служби Голосу Америки

Медичні маски потрібно носити тільки у випадку зараження коронавірусом або при контакті з хворим. Про це під час брифінгу наголосив виконавчий директор Всесвітньої організації охорони здоров'я Майкл Райан 30 березня 2020 року. Це шкідливо! ВООЗ закликає здорових людей отямитися і не носити масок без крайньої необхідності

Наші інтереси: 

Стежимо за процесом. Трамп зрозумів, що "п'янку не зупинити", тому просто буде використовувати ситуацію для успішної реалізації своєї політики. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи