Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Трамп буде балотуватись на Президента у 2024 році – прорив інформаційної блокади на FoxNews

Категорія:

Спецтема:

Про це він 1 липня заявив у Техасі під час виступу на FoxNews після відвідання кордону з Мексикою і зустрічей з політичними діячами кількох штатів, які так само приїхали в Техас.

20210701trumphannity.jpg

Шон Генніті і Дональд Трамп

Сьогодні Президент Дональд Трамп відвідав Техас на запрошення губернатора Ґреґа Еббота (Greg Abbott). Головне питання – криза на кордоні, викликана руйнівною політикою адміністрації Джо Байдена.

Після відвідання кордону і зустрічей з політичними діячами кількох штатів, які так само приїхали в Техас, Дональд Трамп взяв участь у дискусії в прямому ефірі, де відповідав на питання ведучого FoxNews Шона Генніті (Sean Hannity). На пряме питання журналіста, чи буде він балотуватися у 2024 році, Дональд Трамп відповів «Так», чим викликав захоплення присутніх в залі.

 

 

Взагалі, ця розмова є знаковою. Бо після входження у Білий дім Джо Байдена, Дональда Трампа фактично виключили з інформаційного простору. Провідні соціальні мережі – Twitter, Facebook, – закрили аккаунти Дональда Трампа. Youtube та Instagram не стали знищувати аккаунти Дональда Трампа, але закрили йому можливість публікувати нові матеріали. Провідні телеканали теж виключили Трампа з інформаційного простору. Згадували його тільки щоб критикувати, але не давали можливості напряму звернутися до глядачів.

І от FoxNews дає не просто фотографію Дональда Трампа і розповідь журналіста про нього, а розмову з Президентом Трампом в прямому ефірі в присутності багатьох глядачів. Інформаційну блокаду прорвано. Нагадаю, що два тижні тому саме Шон Генніті узяв телефоном коментар Дональда Трампа про "самміт" у Швейцарії. А тепер – повноцінна розмова з телевізійною "картинкою".

Ну а щодо балотування у 2024 році… Цей варіант цілком можливий, але ми ще не знаємо, які будуть наслідки аудитів виборів 2020, які зараз проводяться або будуть проводитися в кількох штатах. Якщо аудити покажуть, що Байден був обраний незаконно, то можливі різні варіанти подій.

Наші інтереси: 

Стежимо за подіями в США.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Валерій Швець.
0
Ще не підтримано

Поки Трамп Бореться, шанси на відновлення демократії у Сполучених штатах залишаються.

Коментарі

Зображення користувача Валерій Швець.
0
Ще не підтримано

Поки Трамп Бореться, шанси на відновлення демократії у Сполучених штатах залишаються.

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

У 2024 році в Трампа буде величезна підтримка всіх тверезо мислячих американців. На відміну від теперішнього часу. А, згідно з конституцією США, можна бути президентом лише ДВА рази. Тож, президенство, внаслідок шахраювання, Джо Байдена, в підсумку, піде на користь. Опосередконо. Бо, внаслідок викритого шахраювання, Трамп зможе реформувати судову сустему США.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!