Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Томек - провідний постачальник плитних матеріалів

Плитні матеріали – основа меблевого виробництва, і саме від їх якості залежить успішність виробників меблів.

Плити МДФ, ДВП, ДСП – саме такі матеріали використовують при виробництві меблів. При виборі постачальника плитних матеріалів для виготовлення меблів, варто приділити свою увагу не тільки асортименту та його якості, але і ціновій категорії.

Провідний постачальник плитних матеріалів

Звернення до компанії https://tomek.lviv.ua/, дозволить кожному бажаючому отримати найкращу можливість в придбанні якісних матеріалів для виробництва:

1. Глянцеві плитні матеріали з МДФ. Серед переваг вибору глянцевих панелей МДФ:

- висока міцність готового виробу;

- екологічна безпечність (плита МДФ виготовляється з перемеленої до стану борошна тирси дерев);

- широкі можливості використання (від виробництва меблів до будівельних робіт);

- легка обробка.

Глянцевий МДФ набув широкої популярності саме у виробництві кухонних меблів, адже зовнішній вигляд готових виробів здатен візуально розширити простір приміщення. Цей матеріал має глибокі та насичені кольори, які не вигорають на сонці, стійкий до механічних пошкоджень та різких коливань температури.

2. Деревоволокнисті плити (ДВП) – широко використовуються як при виробництві меблів, так і міжкімнатних дверей, використовують для тепло- та звукоізоляції. Серед переваг цього матеріалу:

- невисока ціна (найкраще співвідношення вартості та якості);

- стійкість до впливу зовнішніх факторів;

- універсальність, міцність та довговічність.

Варто пам’ятати, що плити ДВП можуть бути трьох типів:

- м’які;

- напівтверді;

- тверді;

- надтверді.

3. Плити ДСП. Цей матеріал – один з найбільш популярних при виготовленні корпусних меблів, будівництва перегородок, який буває двох типів:

- ламінований;

- каширований.

Завдяки ламінації, готові вироби з ДСП можуть набувати різноманітного кольору та відтінку, імітувати фактуру дорогої деревини. Серед переваг ДСП (окрім низької ціни) – однорідний склад листа, міцність, універсальність застосування, легкість обробки та довговічність.

Замовлення плитних матеріалів

В онлайн-магазині представлений широкий перелік продукції високої якості від найкращих виробників. Наявність свого власного складу гарантує покупцям велику кількість продукції. При замовленні великого обсягу плитних матеріалів, кожен покупець може розраховувати на знижку.

При необхідності отримати відповідь на питання – можна звернутись до менеджерів інтернет-магазину, які проконсультують та нададуть повну та вичерпну відповідь.

Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи