Зображення користувача Альберт Саїн.
Альберт Саїн
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Терористи атакували силовиків на Донбасі та обстріляли міста

Околиці Маріуполя обстріляли з "Градів", а Донецьк – з важкої зброї, загинули мирні жителі.

Минулої ночі північ Луганщини, Донецьк, Маріуполь та Дебальцево, де ворог активно нарощує силу, стали найгарячішими місцями на Сході. Терористи атакували позиції сил АТО поблизу Станиці Луганської, Нікишеного та Стукалової балки.

Крім того, ворог з "Градів", встановлених в Новоазовську, обстріляв околиці Маріуполя. Напередодні ввечорі вогнем "накрило" селище Широкіно, у 20 кілометрах від самого Маріуполя, вщент згоріли 3 будинки, пошкоджена церква. За інформацією місцевих жителів, загинули четверо їхніх земляків, є поранені.

Вогневу атаку на селище зняв на відео доброволець батальйону "Азов" Андрій Дзиндзя.

Околиці Донецька — Петровський район, а також центру міста — мікрорайон Гладківка терористи обстріляли з важкої зброї. Про це повідомляють місцеві жителі. Пошкоджено житлові багатоповерхівки, вигоріли вщентблизько тридцяти гаражів. За попередніми даними, п'ятеро мирних жителів загинули. На місце трагедії виїжджали представники місії ОБСЄ.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Теги: 
АТО
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи