Зображення користувача Миро Продум.
Миро Продум
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

А тепер слухайте, чому введення надзвичайного стану принесе немало профіту для нашої революції

Спецтема:

По-перше, Київ - це вам не Мухосранськ. Це офіційних 3 мільйони населення у діаметрі 35 км без передмість. Як вони збираються забезпечити комендантську годину? Точніше, ким? А в’їзди до міста? Перекриють вони ключові магістралі, і? Вони ось всіх доступних силовиків звезли, щоб утримувати одне бісове перехрестя. А тут тобі ціле місто! Армію введуть? Тоді тут повинна бути половина особового складу ЗСУ. А де їх розмістити і чим годувати?

140123-salyut.jpg

Свято наближається!
Свято наближається!

2. Закрити магазини, кафе, ресторани, дискотеки і так далі, наприклад, після 22:00 (з відключенням інтернету і телебачення) - на виході отримаємо натовп народу, якому буде тупо нічим зайнятися. Вгадайте, куди вони підуть? І що будуть робити?

3. Контрольний постріл. Київ - столиця і головний діловий центр країни. Тут знаходяться офіси і штаб-квартири всього більш-менш великого бізнесу. Вирубавши їм, наприклад, інтернет - отримаємо мільйонні збитки і недоотриманий прибуток за кожну добу простою. Наприклад, дуже зрадіють в офісі того ж ДТЕК чи СКМ, коли парочка менеджерів не зможе зв'язатися по скайпику з зарубіжними партнерами, і у них кілька угод прогорить.

Рекламщики особливо оцінять відключку інтернету, адже ринок і так дохлий вже 4 роки, за останні два роки тільки оживати почав, а тут йому цвях у труну.

Власники розважального бізнесу теж не зрадіють відсутністю відвідувачів.

А якщо спробують змусити операторів вимкнути стільниковий зв'язок - мільйонні збитки перетворяться на мільярдні (у гривневому еквіваленті).

Для тих, хто в танку і не зрозумів: надзвичайний стан - це форс-мажор, по рахунках можна не платити. І ніхто ж платити на буде ... застопориться бізнес - зменшаться відрахування до бюджету, з усіма наслідками.

Вгадайте, з кого спитають? Ось з тих самих 235 клінічних ідіотів, що з якогось дива опинилися народними депутатами, і самого головного призвідника - межигірського овоча.

Так що, товариші, при спробі введення надзвичайного стану весь цей гульбан відбудеться швидко і безболісно під радісне улюлюкання протверезілого  натовпу, а також великого, середнього та малого бізнесу, якому дешевше найняти Французький легіон разом з сотнею професійних кілерів, ніж тиждень простояти без роботи.

Не ведіться на істерику.

Буде весело!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Теги: 
гумор
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Віктор Макаренко.
0
Ще не підтримано

+

Коментарі

Зображення користувача Петро Підкова.
0
Ще не підтримано

!А про легіон і тих що до нього - прикольно!
?то треба було нам 2 з гаком місяці морочитись?
:-)

Підкуємось браття, знаннями вишніми!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Авжеж треба!!!
Відомо ж бо "Поки грім не гримне - мужик (а тут читай "бізнесмен" :) ) не перехреститься".

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Дивився метеопрогноз: на найближчі 2 тижні неухильно теплішатиме!

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Хороша стаття. Дякую. Про потепління погоди, це вже допомагають вищі сили неба і нижчі сили землі, бо вони йдуть до єдності, а провідником є людина.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Віктор Макаренко.
0
Ще не підтримано

+

Зображення користувача Олег Подорожній.
0
Ще не підтримано

+

Братайтеся, єднайтеся зі світлими - це сила!

Зображення користувача Ія Подолянка.
0
Ще не підтримано

О Миро розвеселив.Весело про серйозно.В стилы Сковороди.Роль выдыграли маркери як от Мухосранськ ,225 клынычних ыдыотыв межигырський овоч ы останный абзац на жаль голосны звуки букви вискакують мовою окупанта.