Зображення користувача Миро Продум.
Миро Продум
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Теорія та аналітика гри в покер від МТІ - у вільному доступі

Світ:

Массачусетський технологічний інститут виклав у вільний доступ курс лекцій англійською мовою з теми «Теорія та аналітика гри в покер». Доступні відеолекції та конспекти. Ця подія - частина програми OpenCourseWare, яка присвячена організації безкоштовного доступу до вибраних лекцій інституту для всіх бажаючих - навіть для тих, хто не вчиться в ньому.

1507023_poker.jpg

Кевін Десмонд (Kevin Desmond)
Кевін Десмонд (Kevin Desmond)

Лекції веде магістрант інституту Кевін Дезмонд, який отримав ступінь бакалавра з фінансів. І, що логічно, його лекції якраз розповідають про технології аналізу і планування, призначених для максимізації вигоди від гри на гроші.

У курсі розглядаються основи гри, найкращі стратегії і ті важливі деталі, які самоучки зазвичай упускають. Розглядається аналіз поведінки гравців, манери гри і прогнози їх майбутніх дій в залежності від попередніх роздач. 

Вважається, що хороші гравці в покер володіють багатьма важливими якостями: миттєво приймають математично вивірені рішення, не втрачають розум при поводженні з великими сумами грошей і швидко відновлюються після фінансових втрат. У них сталеві нерви та аналітичне мислення.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи