Зображення користувача Віктор Макаренко.
Віктор Макаренко
  • Відвідувань: 15
  • Переглядів: 18

Телепортація в Євангелії, сучасні випадки і диво п’ятої ранку (відео)

Після свого воскресіння Ісус показав учням можливості прискореного переміщення у просторі. Подібні речі нині відбуваються в нашому житті. Вміння прискорювати внутрішній час має стати чеснотою оновленого українського народу.

230531teleport.jpg

Живим Словом освячую простір, розгортаю межі, формую матерію!
Живим Словом освячую простір, розгортаю межі, формую матерію! Реалізую заплановане, здійснюю волю Творця!
  • 00:50 Як Ісус навчав учнів телепортації
  • 01:40 Докладний звіт про телепортацію 2011-го року
  • 10:05 Чудеса серед нас
  • 12:50 Наш дотик до божественного
  • 14:15 Передавання енергії через дотик
  • 15:15 Настав час розповідати про чудеса
  • 16:50 Аварійне перенесення у просторі
  • 20:30 Диво п’ятої ранку
  • 24:15 Чеснота вчасного засинання
  • 25:40 «Традиція» і «культура» – уточнення термінів
  • 35:50 Як удвічі збільшити свій день

Учасники розмови:

  • Оксана Білозір – політик, громадський діяч, народна артистка;
  • Ігор Каганець – письменник, футуролог, засновник AR25.ORG.

 

 

Переглянути на YouTube

Звіт про телепортацію 2011 року:

Про прискорене переміщення у просторі (прискорення подій, підвищення власних частот) – ось повідомлення одного нашого друга майже 10-річної давності:

«Хочу поділитися своїми чудернацькими пригодами, що сталися зі мною на початку практики Живого слова [на третій день читання].

Я підприємець, маю невеличке родинне підприємство. Раз в неділю їжджу до Харкова по деяку сировину.

Весь шлях складає приблизно 180 км. Половина шляху пролягає по селам, друга половина по трасі. Завжди витрачав на все приблизно 9-10 годин.

В один з днів червня я як завжди зібрався до Харкова по товар. Прочитав зранку 1-шу форму (я тоді тільки почав читати Живе слово) і десь о восьмій виїхав.

Близько одинадцятої був у Харкові, зателефонував дружині що доїхав [тобто через три години після від'їзду]. Потім загрузився і в 12-57 зателефонував дружині що виїжджаю. Від 70-90 км шлях пролягав по трасі де дорога більш-менш рівна. Я їхав і потихеньку розмірковував собі про практику Живого слова. Повторював звукони, цифрони і т.п.

Не зважаючи на те, що це була досить неспокійна траса, внутрішній мій стан був дуже спокійний, щось на зразок відчуття сонячного святкового дня в церкві.

Коли вже треба було звертати з траси до другої частини шляху по сільським дорогам, я зателефонував дружині і звернув увагу на автомобільний годинник, - він показував той самий час, в який я виїхав з Харкова, тобто 12-57. Я подумав що годинник просто зламався і поїхав собі далі.

Автомобіль пікап РЕНО КАНГУ, 800 кг вантажу, дороги по селам убиті, то їхав потихеньку. Годинник раптом почав йти. Ну думаю буває, значить запрацював. Додому приїхав приблизно в 14-30.

Дружина зауважила що щось дуже рано повернувся. В кращому випадку повинно бути десь 16-00, 16-30. Я задумався що щось тут не так. Взяв телефон дружини і подивився на час мого останнього дзвінка - він показував, на мій жах, 12-57. Тобто виходило, що половину шляху я проїхав за 0 годин 0 хвилин.

Розказав про це дружині. Вона з мене трохи покепкувала, мовляв щось наплутав - такого не може бути! Але на другу поїздку поїхала зі мною. Як ми не спішили, але раніше 16-00 ми додому не повернулися.

Що сталося - і досі є загадкою. Може з кимось подібне траплялося то повідомте, буду вдячний» (кінець цитати).

Уточнююче запитання:

«Я так зрозумів, що останній дзвінок був о 12-57, перебуваючи майже посередині дороги, а передостанній - о 12-57 з Харкова».

Відповідь автора цієї історії: 3526 днів тому

«Так все і було. Я виїхав на трасу і зателефонував, що роблю завжди і ще зателефонував при з'їзді з траси на селищні дороги, що також роблю завжди автоматично. Час був той самий – 12-57.

До речі, сьогодні також був у Харкові. Виїхав о 6-30 повернувся 16-30. Я не хотів про це писати взагалі, бо це виглядає дуже дивним. Я і досі в ступорі від тієї події. Нікому крім дружини і Каганця не розповідав, навіть дітям. Але я знаю точно, що повернутися з товаром з Харкова о 14-й годині неможливо навіть літаком» (кінець цитати).

Обговорення цієї події – у коментарях до статті: Для кого Ісус умер і воскрес, або Істинний сенс Доброї Новини https://www.ar25.org/node/48332

Пояснюючі статті:

Наші інтереси: 

Пізнаємо реальність, досліджуємо потенціал Людини, вдосконалюємо себе і соціум.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Юлія Гаркуша.
0
Ще не підтримано

Дякую за цікаве і корисне відео. Нарешті прислів’я «Хто рано встає, тому Бог дає» набуло наукового обґрунтування). А якщо ранню роботу спарувати с Живим Словом, то вона має всі шанси перетворитися на радісну працю.)

Коментарі

Зображення користувача Юлія Гаркуша.
0
Ще не підтримано

Дякую за цікаве і корисне відео. Нарешті прислів’я «Хто рано встає, тому Бог дає» набуло наукового обґрунтування). А якщо ранню роботу спарувати с Живим Словом, то вона має всі шанси перетворитися на радісну працю.)

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

Коли згадали про дотик із вірою, я подумав: невже щоб долучитися до божественного, треба опинитися у ситуації "на межі"? Тобто, коли далі вже нікуди, крім як через втручання ззовні?
Згоден, така постановка питання каже не на користь моєї віри. Але кажу як є - що віра для мене наразі річ усе ще парадоксальна й непередбачувана.

Поки дихаю - сподіваюсь!