Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 9
  • Переглядів: 9

Телегонія: Автограф першого спермія

Якби мені сказав про телегонію представник якої-небудь релігійної конфесії – я пропустив би його слова повз вуха. Але за розвиток цієї наукової думки ратує найвідоміший в Україні репродуктолог, стараннями якого на божий світ з’явилося понад 8 тис. новонароджених українців, а наукові праці професора Федора ДАХНО незабаром будуть відзначені Державною премією України. Так що – особлива увага!

Суть явища телегонії (від грецького tele - «далеко» і gennao - «породжує») полягає в тому, що перший статевий партнер дівчини, що стає жінкою, впливає на її майбутнє потомство, навіть якщо воно буде не від нього. 

Як відомо, у багатьох народів ще зберігається негативне ставлення до дошлюбних статевих зв’язків. У нашому суспільстві цнота вважалася величезною цінністю, її розглядали як умову збереження чистоти роду, і люди прекрасно розуміли, що невпорядковані статеві відносини ведуть до виродження, деградації.

Багато країн, де пропагували розбещеність і розпусту, зникли з лиця землі. Безмежна сексуальна свобода сприяла поширенню проституції, статевих збочень, психічних відхилень і нездатність народжувати здорових дітей.

Можна сказати, що телегонія «була виявлена» понад 200 років тому. Ще тоді, коли селекціонери тварин (коней, собак і птахів), зауважуючи, що самка мала зв’язок із самцем іншої породи, негайно вибраковували її, і репродукція чистокровного потомства в даній парі вважалася неможливою.

- Як пояснюється цей ефект?

- Перший сексуальний контакт залишає слід у системі генетичного успадкування жінки на все життя. При цьому відбувається двосторонній енергоінформаційний обмін партнерів на хвильовому рівні ДНК. Надалі обидва вони будуть нести в собі «чужу» ДНК-інформацію, яку передадуть майбутньому потомству разом зі своїми генами і генами батьків. Іноді хвильова програма першого партнера може повністю переформатувати спадковий матеріал фізичного (генетичного) батька.

Діти, народжені не дуже розбірливою у статевих партнерах матір’ю, отримують не тільки зовнішні ознаки її першого чоловіка, але часто і його хвороби, в тому числі психічні. Такі діти в родині іноді відчувають відчуженість, ворожість.

- Позначено непоодинокі випадки народження білими жінками дітей з явними ознаками негроїдної раси, якщо раніше вони мали темношкірих статевих партнерів, навіть без зачаття і народження в минулому. Якось жіночий організм запам’ятав цей «образ» і проявив себе через кілька років. Іншими словами, спермій першого сексуального партнера залишає свій фантом-автограф партнерці на все життя, і позбутися цього хвильового поля вона не зможе ніколи. Ефект телегонії може передаватися навіть через кілька поколінь, виявляється він, хоча і в меншій мірі, також у чоловіків.

І зовсім не випадково висока народжуваність, найнижча дитяча смертність і практично нульовий відсоток спадкової патології зафіксовані демографами в країнах Сходу - саме тому, що там збереглися національні традиції та релігійні заборони, практично немає дошлюбних та позашлюбних статевих зв’язків.
 


В тему:

Націю врятують незайманки

Телегонія: явище першого самця

Нація з погляду біології. Неполіткоректні висновки

Раса проти розпусти

Принцип моногамності
 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи