Зображення користувача Альберт Саїн.
Альберт Саїн
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Ситуація у Єревані загострюється

Поліція Вірменії не дозволяє демонстрантам провести ходу у центрі Єревана. Колишній кандидат у президенти Вірменії Андріас Гукасян звернувся до заступника голови поліції країни Валерія Осипяна з проханням супроводжувати ходу центральними вулицями міста.

"Нас менш як сто людей. Просимо вас дозволити та супроводити нашу ходу", - сказав Гукасян.

На це у поліції відповіли, що на проведення акції потрібен дозвіл мерії Єревана. "Хода незаконна", - сказав заступник голови вірменської поліції, вказавши, що такі акції буцімто не можна проводити з 22.00 по 8.00.

Учасники протестів, своєю чергою, кличуть уповноваженого з прав людини Вірменії на акцію. "Поліція не дозволяє нам реалізувати дані нам конституцією права, зокрема, провести ходу центром міста для інформування громадян про події, що відбуваються", - сказав Гукасян.

На площі Свободи, за різними оцінками, залишилось кілька десятків осіб. Активісти мають намір провести ніч на площі і розстелили ковдри на сходах до театру опери та балету. Натомість сили поліції та спецтехніка сконцентровані в малому центрі Єревана.

На прилеглих до площі Свободи проспектах Маштоца та Баграмяна, площі Франції стоїть водомет, автозаки та автомобіль з колючим дротом. Вдень у понеділок поліція розібрала барикади протестувальників, відтіснивши їх.

Як відомо, мешканці вірменської столиці протестують проти підвищення тарифів на електроенергію, нагадує Кореспондент.
 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи